« Tillbaka till bloggen

,

Vill du veta hur bra din hemsida är?

Mobilanpassning, snabbhet och synlighet är några av de viktigaste ingredienserna i en modern hemsida. Har du själv koll på hur bra din hemsida är?

De flesta av dina kunder kommer att besöka din hemsida via mobilen. På Eniro genomförs i genomsnitt 52% av alla företagssök på en mobil. Hur upplever dessa mobilanvändare din hemsida?

Visste du till exempel att 53% av mobilanvändare överger din hemsida om den inte laddar tillräckligt snabbt. Om din hemsida inte laddat klart inom tre sekunder så har du med andra ord tappat hälften av dina potentiella kunder.

Google gillar bra hemsidor

En hemsida är också avgörande för din ranking på Google. Ju mer optimerad din hemsida är, desto mer omtyckt blir du av sidor som Google och Bing. Det kan handla om saker som att hemsidan är responsiv, det vill säga mobilanpassad, men även att innehållet är SEO-anpassat (SEO = sökmotoroptimering).

Nu har du möjligheten att testa din hemsida för att se hur pass bra den faktiskt är. Testa Hemsidekollen helt gratis och se vilken poäng ditt företags hemsida får. Klicka här!