Eniro blir ny guldpartner till Svensk Franchise, intresseorganisationen för svenska företag som drivs med franchise som affärsmodell. Det innebär att Eniro blir en av sex guldpartners som är med och utvecklar svenska franchiseföretag och franchise som företagsform i Sverige. Eniro får även äran att under årets Frannygala presentera priset för “Årets digitala marknadsföring”.

Franchise som företagsform fortsätter att växa i Sverige. Enligt beräkningar från HUI finns idag cirka 33 000 franchiseföretag som tillsammans omsätter 260 miljarder kronor och sysselsätter 138 000 personer. För Eniro är det nya partnerskapet en tydlig signal om att företaget vill vara en stark leverantör av enkla digitala marknadsföringslösningar för svenska franchiseföretag.

– Med vår kunskap om hur små och medelstora företag kan utnyttja digitala verktyg lokalt hoppas vi kunna bidra till den positiva utvecklingen. Våra verktyg innebär att den lokala franchisetagaren enkelt och effektivt når ut på sin geografiska hemmamarknad. Med hjälp av våra digitala och anpassade totallösningar kan vi öka resultatet av marknadsföringsinsatserna för våra kunder, säger Mattias Wedar, SVP Nordic Sales på Eniro.

Överlägsen “Return On Investment”

Ett guldpartnerskap med Svensk Franchise innebär även möjligheten att presentera ett av priserna på den årliga Frannygalan, där bland annat Årets Franchisekedja utses. Eniro kommer i år att presentera priset för ”Årets digitala marknadsföring” som tilldelas den franchisekedja som​​ genom nytänkande marknadsföring skapat en digital kampanj som levererat överlägsen ”Return On Investment” för den lokala franchisetagaren​.

– Svenska franchiseföretag satsar redan idag mer än andra företag på digital marknadsföring. Med Eniro som ny guldpartner är jag övertygad om att de digitala och lokala marknadsföringsinsatserna bland våra medlemsföretag ökar ytterligare, säger Johan Martinsson, vd för Svensk Franchise.

Frannygalan 2017 arrangeras den 25 mars på Grand Hotel i Stockholm.

Så fungerar sökmotoroptimering – investera i SEO

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata