kvinna får oönskat telefonsamtal
1 minuts läsning

Vem är det som ringer hela tiden?
Får du tillbringa mer tid åt att svara på okända nummer som ringer dig än på att driva ditt eget företag? Med Eniro-appen installerad på din mobil så kan du snart vara kvitt de där oönskade samtalen. Genom att aktivera funktionen Identifiera samtal i Eniro-appen så kan din mobiltelefon identifiera telefonspam och sedan varna dig om det är någon oönskad som ringer.

Varningen poppar upp på din skärm och anger till exempel om den som ringer sysslar med telefonförsäljning eller marknadsundersökningar. Du kan då själv välja om du vill svara eller ignorera samtalet.

Varna dig om någon oönskad som ringer

Vill du samtidigt passa på att varna andra för telefonspam? Nu har vi  på Eniro lagt till möjligheten för våra användare att rapportera vissa nummer. Har du till exempel råkat ut för telefonspam så kan du gå in i Eniro-appen och söka på numret. Du får då möjlighet att rapportera numret som marknadsundersökning, försäljning, oseriös verksamhet eller övrigt. Du kan också ta del av vad andra användare har sagt om telefonnumret.

Är du fortfarande osäker på vem det är som har ringt? Kopiera telefonnumret och klistra in det i sökrutan på Eniro-appen. Då får du snabbt koll på namn och adress till den som ringt, samt såväl karta som flygfoto. Som en klassisk nummerpresentatör helt enkelt!

Notera att funktionen skiljer sig lite åt beroende på om du använder dig av en iPhone eller Android.

Slipp oönskade samtal med Eniro-appen

Ladda ner Eniro-appen för iPhone här.
Ladda ner Eniro-appen för Android här.

av

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata