Många som vänder sig till Eniro för hjälp med en hemsida gör just det för att deras nuvarande hemsida är för gammal. Det kanske fungerade bra förr i tiden när folk mestadels använde internet på en dator. Men nu kommer den mesta av din trafik från andra enheter som smartphones och läsplattor. En del har löst det genom att ha en separat landningssida för mobiltelefon, men av flera anledningar så som SEO, kundupplevelse och effektivitet så är det bättre att knyta samman all trafik i en enda mobilanpassad landningsplats.

Det är också viktigt att din sida är säker, det vill säga med ett SSL-certifikat, vilket är en typ av elektronisk legitimation för webbplatser. SSL är en viktig del i Googles algoritmer för ranking när den presenterar sökresultatet.

LIGHT, STANDARD, PROFESSIONAL

Hemsida från Eniro anpassad efter dina behov

Med en hemsida från Eniro så kan du också vara säker på att du får en sida som är anpassad efter dina, men främst dina besökares behov. Dessa behov kan ju så klart vara väldigt olika beroende på vilken bransch du verkar inom, till exempel få kunder att hitta din butiks adres, boka en tid, se produktbilder eller hitta ett telefonnummer. Med en hemsida från Eniro så kan du också vara säker på att du får en sida som är anpassad efter dina, men främst dina besökares behov. Dessa behov kan ju så klart vara väldigt olika beroende på vilken bransch du verkar inom, till exempel få kunder att hitta din butiks adress, boka en tid, se produktbilder eller hitta ett telefonnummer

Så vad erbjuder vi för hemsidor på Eniro?

Vi erbjuder tre paket, från Light till Professional, som alla är Google-optimerade och SSL-certifierade.
Light är en hemsida bestående av en sida, främst riktad till de företag som helt saknat en hemsida innan men som nu vill skapa sig en första närvaro online. Light är en hemsida bestående av en sida, främst riktad till de företag som helt saknat en hemsida innan men som nu vill skapa sig en första närvaro online.

Moderna hemsidor från Eniro

Tar information från Facebook och Eniro

Light skapas utifrån två olika grundkällor, Eniro eller Facebook. Det vill säga, systemet importerar automatiskt information från dessa två källor för att skapa din nya hemsida. Det gör hela uppsättningen snabb och enkel, och din företagsinformation blir garanterat konsekvent över två eller flera kanaler (hemsida, Eniro och Facebook). Med standard och professionell får du från 5 upp till 10 olika sidor, tillgång till besöksstatistik och redigeringsverktyg samt möjligheten att välja mellan olika mallar för att passa just ditt företags tonalitet. I professionell ingår även möjligheten till en bloggfunktion.Ur ett synlighetsperspektiv på sökmotorer så kan man tänka som så att ju mer rikt innehåll på din hemsida, desto högre rankas du.

Testa Eniros Hemsidekoll

Den bästa hemsidan

Våra kontaktpersoner som hjälper kunderna med sina hemsidor är lite av renässansmänniskor, det vill säga de fungerar som copywriters, designers och teknisk support på en och samma gång. Tillsammans skapar ni den bästa hemsidan som möjligt baserat på dina behov, men också baserat på vad du kan tillhandahålla för information. Vi hjälper också till med att skriva ihop copy, ta fram bilder från bildbanker och kan ge fler tips på “best practice”, baserat på vår erfarenhet. Vill du veta mer om din nya hemsida från Eniro?

Kolla gärna på vårt webbinarium, tillsammans med Mono Solutions, nedan (tid: 37 min).

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata