Det digitala landskapet kan kännas som en enda stor djungel. Det finns en hel drös av sidor man som företagare kan synas på. Därför kan det också vara svårt att hålla koll på all den information som står om ditt företag på nätet – men det behöver det inte vara. Uppdaterad Online gör det enkelt att ta kontroll, och här är 5 anledningar till varför det kan gynna just dig.

1. Komplicerat blir enkelt

Precis som talesättet “är det lätt, är det rätt” säger så är det precis så det faktiskt kan vara när det kommer till ditt företags synlighet på nätet – lätt. Att leta upp, logga in och uppdatera information på varenda sida du syns på är såklart möjligt, men det är också väldigt tidskrävande. Med Uppdaterad Online kan du styra allt från en och samma plats med bara några få klick. Du får en rapport som visar på hur ditt företag presterar på nätet, tillsammans med ett verktyg där du enkelt uppdaterar din företagsinformation. Informationen uppdateras i sin tur på alla de sidor du syns på – så som exempelvis Google, Facebook, Yelp och Foursquare.

2. Konsekvent närvaro ökar din SEO

Kanske tänker du nu; varför ska man egentligen synas på sidor som man knappt använder själv? Svaret är att genom att synas med rätt information på alla dessa sajter så rankas ditt företag som mer trovärdigt. Ju större närvaro och desto mer konsekvent information du har, desto bättre. Detta kommer i sin tur ha en påverkan på din SEO, alltså sökmotoroptimering. Resultatet blir att ditt företag rankas bättre på sökmotorer som Google och på sätt blir det lättare för kunder att hitta till just dig och din hemsida, utan krångel. Sajterna som tillhandahålls via Uppdaterad Online är stora och anses vara trovärdiga källor när Google mäter relevans. Win win!

Vill du se hur ditt företag presterar på nätet?

3. Få tillbaka makten över din företagsinformation online

Google My Business är ett enkelt sätt att öka din synlighet online. Google gillar Google My Business och kommer att ranka en bra och genomarbetad Google My Business-sida högt i sökresultatet. Problemet är dock att sidan inte är skyddad från förändringar. Ja, det är sant. Dina konkurrenter kan alltså gå in och ändra din information på din Google My Business-sida.

Har du Uppdaterad Online har du däremot möjlighet att skydda din information. Det vill säga; har du produkten så kan ingen utomstående gå in på din Google My Business-sida och föreslå ändringar som sedan går igenom, utan att du fått möjligheten att bekräfta eller neka de föreslagna förändringarna.

4. Håll koll på dina recensioner

Tydlig och korrekt information kommer att förbättra kundupplevelsen avsevärt. Detta är något som kan ha effekt på såväl din försäljning som dina recensioner online. Med Uppdaterad Online får du möjligheten att övervaka recensioner på flera sidor från en och samma plats. På så sätt får du koll på vad folk säger om dig och kan snabbt svara på kundupplevelser och omdömen.

5. Aktivera Uppdaterad Online, få bonus!

Sist men inte minst – när du aktiverar Uppdaterad Online via Mitt Eniro kommer du få 10 extra ranking som bonus. Detta får du även om du är en Mitt Eniro-användare. Om du använder Mitt Eniro frekvent kommer du att få ytterligare 10% i rankingbonus. Så, totalt sett kan du öka din rankingbonus med 20% på eniro.se. Och vem gillar inte extra ranking?

Testa Närvarokollen – alldeles gratis!

Vill du veta mer om Uppdaterad Online och hur det kan hjälpa dig? I nedanstående webinar kan du lyssna på en presentation där vi berättar mer om verktyget.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata