Bing är en sökmotor som ägs och drivs av Microsoft sedan 2009, vilken är en konkurrent till andra sökmotorer som Google och Yahoo. Med Bing kan användare hitta sökresultat för ett brett utbud av innehållstyper, inklusive webbsidor, bilder, videor, nyheter och kartor. Nyligen lanserades nya Bing, som integrerat AI i sin sökfunktion.

Sökmotorn Bing erbjuder, förutom det klassiska söket, även integrerade funktioner som Bing Maps och Bing Translate, vilka gör det möjligt för användare att snabbt hitta platser och översätta text direkt från sökresultaten. Vidare har Bing olika filter och inställningar som möjliggör för användare att skräddarsy sökningar efter sina specifika behov.

Dessutom är Bing lättillgängligt på flera plattformar, inklusive webbläsare, mobilappar och Microsofts operativsystem Windows.

Bing och AI

Med lanseringen av nya Bing integreras AI i sökfunktionen på ett helt nytt sätt. Med artificiell intelligens vill Microsoft förfina sökfunktionen ännu mer och skapa en sökmotor som fungerar som din andrepilot online. Nya Bing ska kunna ge dig detaljerade svar på invecklade och komplexa frågor (i likhet med exempelvis Chat GPT). Nya Bing ska även kunna hjälpa dig på ett kreativt sätt genom att hjälpa dig skapa innehåll, t.ex. genom att skriva ett mejl åt dig, hjälpa dig förbereda dig för en jobbintervju eller skapa frågorna för ditt nästa pub-quiz. Med AI-drivna Image Creator kan du även skapa specifika bilder utifrån det du skriver (“kan du skapa en bild på en fotbollsspelare som flyger genom rymden?”)

Sammanfattningsvis är Bing en kraftfull sökmotor som ger användare en omfattande sökupplevelse och är lättillgänglig för alla användare. Med AI i sin arsenal skapas en helt ny, än mer intuitiv sökupplevelse.

Bing och Eniro

Vill du förresten ta kontroll över din företagsinformation på Bing? Använd Närvarokollen för att se hur ditt företag ser ut på Bing just nu, eller investera i vår produkt Synlighet på Internet för att ta kontroll över din synlighet på Bing, men även på plattformar som Google, Apple, Facebook, Eniro, Instagram, Snapchat, Siri och många många fler. Vill du annonsera på Bing? Det kan vi också hjälpa dig med: läs mer om Google och Bing Ads här.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata