Eniro.se visas på flera enheter
2 minuters läsning

Vi hjälper företag med 800.000 kundkontakter varje vecka och söktjänsten Eniro.se har ca 2 miljoner unika besökare varje vecka, som söker efter företag som ditt.

Eniro.se

Till våra kunder vill vi erbjuda prisvärda digitala marknadsföringslösningar som gör att Sveriges alla små och medelstora företag kan synas på nätet utan att de själva behöver kunna allt om digital marknadsföring. Men även om du inte är kund hos oss vill vi att ditt företag ska vara sökbart på Eniro.se. Ditt företag är därför alltid sökbart på ditt namn och de sökord som är kopplade till din bransch.

Vid en sökning på ett sökord som är kopplat till ditt företag visas våra kunder överst i resultatlistan, ovanför de företag som medverkar gratis – ordningen i resultatlistan bestäms av våra rankingpoäng.

Eniro och Google

Informationen om ditt företag på Eniro.se indexeras av och blir även sökbart på Google oavsett om du är kund eller inte. På så sätt kan dina kontaktuppgifter visas även på världens största sökmotor. Det betyder att om en användare gör en företagssökning på Google så kan resultaten i sökträffarna innehålla information hämtat från Eniro.se.

Uppdatera dina uppgifter

Du kan enkelt kolla om du har rätt uppgifter publicerade på Eniro.se genom att söka upp ditt företag. Om du behöver ändra något kan du enkelt göra det genom att klicka på länken “Ändra dina uppgifter” som du hittar på din profilsida och sedan göra de ändringar du önskar. Du bekräftar därefter dina ändringar genom att signera med ditt BankID. Det kostar inget att uppdatera dina uppgifter.

Om du vill läsa mer om våra olika annonspaket kan du gör det här.


Summering:

  • Det är gratis att synas på Eniro
  • För de företag som vill synas bättre på Eniro så köper man olika annonspaket
  • Informationen om ditt företag på Eniro är alltid sökbart på Google
  • Det är gratis att ändra sina uppgifter på Eniro
av

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata