Eniro.se visas på flera enheter

Vi hjälper företag med 800.000 kundkontakter varje vecka och söktjänsten Eniro.se har ca 2 miljoner unika besökare varje vecka, som söker efter företag som ditt.

Eniro.se

Till våra kunder vill vi erbjuda prisvärda digitala marknadsföringslösningar som gör att Sveriges alla små och medelstora företag kan synas på nätet utan att de själva behöver kunna allt om digital marknadsföring. Men även om du inte är kund hos oss vill vi att ditt företag ska vara sökbart på Eniro.se. Ditt företag är därför alltid sökbart på ditt namn och de sökord som är kopplade till din bransch.

Vid en sökning på ett sökord som är kopplat till ditt företag visas våra kunder överst i resultatlistan, ovanför de företag som medverkar gratis – ordningen i resultatlistan bestäms av våra rankingpoäng.

Eniro och Google

Informationen om ditt företag på Eniro.se indexeras av och blir även sökbart på Google oavsett om du är kund eller inte. På så sätt kan dina kontaktuppgifter visas även på världens största sökmotor. Det betyder att om en användare gör en företagssökning på Google så kan resultaten i sökträffarna innehålla information hämtat från Eniro.se.

Uppdatera dina uppgifter

Du kan enkelt kolla om du har rätt uppgifter publicerade på Eniro.se genom att söka upp ditt företag. Om du behöver ändra något kan du enkelt göra det genom att klicka på länken “Ändra dina uppgifter” som du hittar på din profilsida och sedan göra de ändringar du önskar. Du bekräftar därefter dina ändringar genom att signera med ditt BankID. Det kostar inget att uppdatera dina uppgifter. Du kan också uppdatera dina uppgifter på Eniro via den här länken. Läs gärna mer om hur du uppdaterar dina uppgifter här (se exempel på hur det ser ut på bilderna längre ner).

Fördelar med att synas och annonsera på Eniro

  • Det är gratis för företag att synas på Eniro
  • Det är gratis att ändra sina uppgifter på Eniro
  • Enkelt rankingsystem: investera i rankingpoäng och syns bättre på Eniro
  • Vi hjälper företag med 800.000 kundkontakter varje vecka
  • Eniro.se har ca 2 miljoner unika besökare varje vecka som letar efter företag och information
  • Att synas bra på Eniro ökar chansen att du också syns väldigt bra i Googles sökresultat (se bilden nedan)
  • Att se till att din företagsinformation är korrekt och tydlig och finns på flera stora sajter, som t.ex. Eniro, kommer påverka din SEO positivt och göra att du syns bättre när dina kunder söker
  • Folk som söker på Eniro är oftare närmare ett köpbeslut än vid vanliga sökningar

En sökning på “Hustvätt skåne” visar att Eniro kommer som sökresultat nr 2 i det organiska söket. På så sätt täcker du som företag in fler av topplaceringarna och ökar chansen att just ditt företag blir valt.

Om du vill läsa mer om våra olika annonspaket kan du gör det här.

Så här ser det ut när du gratis uppdaterar dina uppgifter på Eniro. Du kan bl.a. lägga till företagsbeskrivning, logotyp, öppettider och sökord som är viktiga för ditt företag.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata