Nu har vi gjort det möjligt att i appen hålla koll på Facebook-evenemang från företag. När du idag söker efter tjänster och produkter så kommer du också att hitta kommande evenemang i din närhet, tillsammans med annan matnyttig information om ditt närområde.

Nu lägger vi till ännu mer lokalt innehåll i våra appar. På så sätt skapas ytterligare möjligheter för användarna att upptäcka sitt närområde när de söker efter företag och tjänster. Med Facebooks evenemang får användaren en överblick över vad som är på gång där de befinner sig just nu – eller dit de är på väg. Allt från nöjen, sport, föreläsningar och seminarium till politiska möten, fashion-events, konstutställningar och litteratur-aftnar.

– Många appar på marknaden är designade för specifika sökningar, så som restauranger eller hotell. I Eniro-appens Upptäck nära-del utgår vi från det lokala närområdet. Här får du information om det som är på gång i närheten. Med vår senaste uppdatering får du nu även koll på vad som händer och vad som kommer att hända i ditt kvarter. Det handlar om att leverera ett “här och nu”, säger Magnus Fredén, Product Owner Mobile på Eniro.

Breddar den lokala upplevelsen

Bara under det senaste året har Eniro integrerat mer lokalt innehåll i sina appar. Med “Upptäck nära”-funktionen i appen får användaren en detaljerad beskrivning av det lokala området samt länkar till fördjupande Wikipedia-artiklar om saker och ting i närheten. Med nytillskottet Facebook-evenemang breddas nu den lokala upplevelsen ytterligare.

Eniro-appen kommer att visa information om evenemang som antingen är pågående eller som kommer att börja inom tre veckors tid. Ladda ner appen här.

Läs mer: Nu kan du tipsa andra app-användare

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata