Tillsammans med Sqore startar vi Eniro Tech Challenge – en öppen innovationstävling där vi letar efter partners som kan hjälpa oss att skapa Sveriges bästa tjänst för lokalt sök.

Är du entreprenör, egen företagare eller kanske anställd på ett techföretag? Nu bjuder vi in företag som letar efter möjlighet att skala upp sin verksamhet och få ut sin produkt på fyra olika marknader med hjälp av Sveriges största säljorganisation.

Med tävlingen hoppas vi hitta partners som kan tillföra en ny teknologi för Eniro. Produkten ska gå att addera till Eniros nuvarande tjänst och den ska vara redo för marknaden inom sex månader.

Att delta är enkelt. Anmäl dig på tävlingssidan och skicka in din presentation via formuläret innan den 17 juni. Vem som vinner avgörs i en ”Dragons’ Den-pitch” inför juryn på Eniros kontor i Stockholm efter sommaren.

Eniro har goda erfarenheter av utvecklingssamarbeten. Det senaste exemplet är Eniro Navigation som idag finns i Danmark, Norge, Polen och Sverige. Eniro samarbetade med NDrive i Portugal och vi tog fram denna app på tre månader. Appen har blivit en stor succé och med denna tävling vill hitta nya succéer.

Eniros sajter har åtta miljoner unika besökare varje vecka och 250 000 betalande kunder på fyra olika marknader.

Vill du testa annonsering på Facebook?

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata