Tema: SEO

← Alla våra webinarier

5 digitala spaningar för småföretagare 2021

(Livesändning: 10/2 – 2021) Vad händer när Amazon etablerat sig i Sverige, varför uppdaterar Google sina algoritmer, hur kommer iOS uppdateringar göra det svårare för svenska småföretagare och varför är det så poppis med korta filmer?

Följ med oss i årets första webinar när vi tittar i spåkulan och funderar på vad 2021 kan komma att erbjuda.

Digitala spaningar för 2021

Nivå: Lätt/medel.
Presentatör: Donny Hedlund Arnstad
Tid: ca 36 min.

Titta på webinariet nu

7 misstag ditt företag troligtvis gör online

(Livesändning 16/12 – 2020) Med hjälp av våra experter inom Google, Facebook, hemsidor och SEO har vi sammanställt den ultimata listan över de sju vanligaste misstagen företag gör när det kommer till digital marknadsföring.

Vi tittar på de olika typerna av misstag, förklarar varför just dessa misstag är mindre bra för din marknadsföring och levererar en och annan lösning. Problemen med din hemsida, dina kunder och målgrupp och din annonsering online. Kolla på vårt webinar (ca 38 min) och få mer information om:

  • Din Google-annonsering
  • Din Facebook-annonsering
  • Din hemsida och SEO
  • Dina kunder

Har du redan sett webbinariet och vill veta mer om hur du snabbt skaffar en säljande och modern hemsida eller har du insett att du nu behöver hjälp med din sökmotoroptimering, din annonsering på Google eller dina annonser på Facebook? Klicka på länkarna eller gå in på Våra produkter högst upp på vår hemsida.

Titta på webinariet nu

Så påverkas ditt företag när Amazon lanseras i Sverige

(Livesändning: 21/10 – 2020) Många har ställt sig frågan vad som kommer hända nu när Amazon lanseras i Sverige i höst och ännu fler fruktar svaret. En sak är riktigt säker – Amazon kommer att förändra hur vi marknadsför oss online. För de bolag som hänger med i svängarna innebär det en otrolig möjlighet.

Amazon lanseras, vad betyder det för dig?

Amazon är världens största e-handelsplats och utgör tillsammans med Google, Facebook och Apple de 4 giganter som totaldominerar ekonomin online. På Amazon kan du köpa allt möjligt och som företagare kan du sälja dina varor direkt på plattformen och få tillgång till en enorm marknad som annars hade varit svår för ett litet företag att nå. Vi berättar även om annonseringsmöjligheter och jämför Googles SEO med sökmotoroptimering på Amazon.

Presentationen leds av Mia Lindh och Joel Hellström.

Vill du läsa mer om Amazon?

Titta på webinariet nu

SEO för småföretag – så bör du arbeta med sökmotoroptimering

(Livesändning den 2/9 – 2020)

Vi går igenom allt du behöver veta för att optimera ditt företag mot sökmotorerna med hjälp av sökmotoroptimering. Du får också de viktigaste tipsen på vad du ska göra för att ranka högt på Google.

Presentationen leds av Emma Lotzke och Mia Lindh.

Titta på webinariet nu

Hur ditt företag hittar nya kunder

(Livesändning den 3/6 – 2020)

Allt det du behöver veta för att nå nya kunder! Du kommer bland annat lära dig varför SEO (sökmotoroptimering) är superviktigt, hur du kan arbeta med Google Ads och vad du kan göra för att nå lokala kunder som är redo att köpa det du erbjuder.

Presentationen leds av Ian Olehed.

Titta på webinariet nu

Vad är SEO?

(Livesändning den 24/4-2019)

Filip Roglar och Emil Gummesson från Eniro pratar om SEO och Google. Vad är egentligen SEO? Hur kan sökmotoroptimering hjälpa ditt företag att klättra på Google? Och går det verkligen att “lura” Google? Ett webbinarium med matnyttig information som får din hemsida att klättra i sökresultatet.

Titta på webinariet nu