Tema: Google

← Alla våra webinarier

Hur du hittar nya kunder

(Livesändning den 3/6 – 2020)

Allt det du behöver veta för att nå nya kunder! Du kommer bland annat lära dig varför SEO är superviktigt, hur du kan arbeta med Google Ads och vad du kan göra för att nå lokala kunder som är redo att köpa det du erbjuder.

Presentationen leds av Ian Olehed

Titta på webinariet nu

Google Deep Dive: Google Ads

(Livesändning den 26/2 – 2020)

Vi snöar in oss på Google och fokuserar denna gång på Google Ads. Varför ska du annonsera på Google? Vad kan det ge för effekt för ditt företag? Och hur går du tillväga?

Presentationen leds av Mia Lindh och Emma Lotzke

Titta på webinariet nu

Maxa din digitala närvaro med Google My Business

(Livesändning den 11/12-2019)

Under vårt webbinarium tillbringar vi ungefär 20-30 minuter åt att prata om möjligheterna med Google My Business. Varför är det viktigt att ha en GMB-sida, hur kan det skapa värde för ditt företag och på vilket sätt kan recensioner online påverka dina kunders attityd kring ditt varumärke?

Presentationen leds av Mia Lindh och Maja Harrsjö

Titta på webinariet nu

Förbättra din placering på Google

(Livesändning den 25/9-2019)

Vad är det som avgör om din hemsida syns i toppen av Googles organiska sökresultat? Och hur garanterar du att det är din hemsida som kunderna hittar när de söker på Google? Svaret är: SEO! Med SEO:s hjälp kan du skapa en snabb och kraftfull hemsida som rankar högt på sökmotorer, vilket i sin tur kommer att leda till fler kunder, en ökad försäljning och ett förbättrat varumärke.

Presentationen leds av Donny Arnstad och Emma Lotzke.

Titta på webinariet nu

Google Deep Dive

(Livesändning 27/11-2018 )

Lisa Wedsberg från Google i Stockholm och Isabelle Schori från Eniro tar upp säsongens tips och trender från Google och hur du kan optimera dina annonser på Google genom att arbeta med din annonstext, ditt kvalitetsresultat och din landningssida.

Titta på webinariet nu