Tema: Google

← Alla våra webinarier

Vad är Google Ads? Så kommer du igång med din första kampanj

För en ny användare så kan Google Ads upplevas som lite klurigt. I dag finns det så pass många alternativ och inställningar att de flesta riskerar dribbla bort sig själva i djungeln.

Vill du veta hur du gör för att lyckas med Google Ads? I vårt nästa webinar lär vi dig mer om grunderna för annonsering på världens största sökmotor. Vi visar dig vad du ska tänka på, och hur du snabbt kan komma igång för att skapa framgångsrika annonser.

Nivå: Lätt
Presentatör: Mia Lindh
Längd: ca 45 min

Agenda:

• Vad är Google Ads?
• Olika typer av Google Ads
• Budstrategi
• Så här skapar du en kampanj

Titta på webinariet nu

5 digitala spaningar för småföretagare 2021

(Livesändning: 10/2 – 2021) Vad händer när Amazon etablerat sig i Sverige, varför uppdaterar Google sina algoritmer, hur kommer iOS uppdateringar göra det svårare för svenska småföretagare och varför är det så poppis med korta filmer?

Följ med oss i årets första webinar när vi tittar i spåkulan och funderar på vad 2021 kan komma att erbjuda.

Digitala spaningar för 2021

Nivå: Lätt/medel.
Presentatör: Donny Hedlund Arnstad
Tid: ca 36 min.

Titta på webinariet nu

7 misstag ditt företag troligtvis gör online

(Livesändning 16/12 – 2020) Med hjälp av våra experter inom Google, Facebook, hemsidor och SEO har vi sammanställt den ultimata listan över de sju vanligaste misstagen företag gör när det kommer till digital marknadsföring.

Vi tittar på de olika typerna av misstag, förklarar varför just dessa misstag är mindre bra för din marknadsföring och levererar en och annan lösning. Problemen med din hemsida, dina kunder och målgrupp och din annonsering online. Kolla på vårt webinar (ca 38 min) och få mer information om:

  • Din Google-annonsering
  • Din Facebook-annonsering
  • Din hemsida och SEO
  • Dina kunder

Har du redan sett webbinariet och vill veta mer om hur du snabbt skaffar en säljande och modern hemsida eller har du insett att du nu behöver hjälp med din sökmotoroptimering, din annonsering på Google eller dina annonser på Facebook? Klicka på länkarna eller gå in på Våra produkter högst upp på vår hemsida.

Titta på webinariet nu

Så påverkas ditt företag när Amazon lanseras i Sverige

(Livesändning: 21/10 – 2020) Många har ställt sig frågan vad som kommer hända nu när Amazon lanseras i Sverige i höst och ännu fler fruktar svaret. En sak är riktigt säker – Amazon kommer att förändra hur vi marknadsför oss online. För de bolag som hänger med i svängarna innebär det en otrolig möjlighet.

Amazon lanseras, vad betyder det för dig?

Amazon är världens största e-handelsplats och utgör tillsammans med Google, Facebook och Apple de 4 giganter som totaldominerar ekonomin online. På Amazon kan du köpa allt möjligt och som företagare kan du sälja dina varor direkt på plattformen och få tillgång till en enorm marknad som annars hade varit svår för ett litet företag att nå. Vi berättar även om annonseringsmöjligheter och jämför Googles SEO med sökmotoroptimering på Amazon.

Presentationen leds av Mia Lindh och Joel Hellström.

Vill du läsa mer om Amazon?

Titta på webinariet nu

Hur ditt företag hittar nya kunder

(Livesändning den 3/6 – 2020)

Allt det du behöver veta för att nå nya kunder! Du kommer bland annat lära dig varför SEO (sökmotoroptimering) är superviktigt, hur du kan arbeta med Google Ads och vad du kan göra för att nå lokala kunder som är redo att köpa det du erbjuder.

Presentationen leds av Ian Olehed.

Titta på webinariet nu

Google Deep Dive: Google Ads

(Livesändning den 26/2 – 2020)

Vi snöar in oss på Google och fokuserar denna gång på Google Ads. Varför ska du annonsera på Google? Vad kan det ge för effekt för ditt företag? Och hur går du tillväga?

Presentationen leds av Mia Lindh och Emma Lotzke

Titta på webinariet nu

Maxa din digitala närvaro med Google My Business

(Livesändning den 11/12-2019)

Under vårt webbinarium tillbringar vi ungefär 20-30 minuter åt att prata om möjligheterna med Google My Business. Varför är det viktigt att ha en Google My Business-sida, hur kan det skapa värde för ditt företag och på vilket sätt kan recensioner online påverka dina kunders attityd kring ditt varumärke?

Presentationen leds av Mia Lindh och Maja Harrsjö

Titta på webinariet nu

Förbättra din placering med SEO och hamna först på Google

(Livesändning den 25/9-2019)

Vad är det som avgör om din hemsida syns i toppen av Googles organiska sökresultat? Och hur garanterar du att det är din hemsida som kunderna hittar när de söker på Google? Svaret är: sökmotoroptimering! Med SEO:s hjälp kan du skapa en snabb och kraftfull hemsida som rankar högt på sökmotorer, vilket i sin tur kommer att leda till fler kunder, en ökad försäljning och ett förbättrat varumärke.

Presentationen leds av Donny Arnstad och Emma Lotzke.

Titta på webinariet nu

Google Deep Dive – tips, trender och Google Ads

(Livesändning 27/11-2018 )

Lisa Wedsberg från Google i Stockholm och Isabelle Schori från Eniro tar upp säsongens tips och trender från Google och hur du kan optimera dina annonser på Google genom att arbeta med din annonstext, ditt kvalitetsresultat och din landningssida.

Titta på webinariet nu