Tema: Facebook

← Alla våra webinarier

5 digitala spaningar för småföretagare 2021

(Livesändning: 10/2 – 2021) Vad händer när Amazon etablerat sig i Sverige, varför uppdaterar Google sina algoritmer, hur kommer iOS uppdateringar göra det svårare för svenska småföretagare och varför är det så poppis med korta filmer?

Följ med oss i årets första webinar när vi tittar i spåkulan och funderar på vad 2021 kan komma att erbjuda.

Digitala spaningar för 2021

Nivå: Lätt/medel.
Presentatör: Donny Hedlund Arnstad
Tid: ca 36 min.

Titta på webinariet nu

7 misstag ditt företag troligtvis gör online

(Livesändning 16/12 – 2020) Med hjälp av våra experter inom Google, Facebook, hemsidor och SEO har vi sammanställt den ultimata listan över de sju vanligaste misstagen företag gör när det kommer till digital marknadsföring.

Vi tittar på de olika typerna av misstag, förklarar varför just dessa misstag är mindre bra för din marknadsföring och levererar en och annan lösning. Problemen med din hemsida, dina kunder och målgrupp och din annonsering online. Kolla på vårt webinar (ca 38 min) och få mer information om:

  • Din Google-annonsering
  • Din Facebook-annonsering
  • Din hemsida och SEO
  • Dina kunder

Har du redan sett webbinariet och vill veta mer om hur du snabbt skaffar en säljande och modern hemsida eller har du insett att du nu behöver hjälp med din sökmotoroptimering, din annonsering på Google eller dina annonser på Facebook? Klicka på länkarna eller gå in på Våra produkter högst upp på vår hemsida.

Titta på webinariet nu

Nå din rätta målgrupp med Facebook Ads – Annonsering på Facebook

(Livesändning: 18/11 – 2020) Häng med oss och få koll på allt du behöver veta när det gäller målgrupper i Facebook Ads! Vi går igenom olika målgruppsalternativ och hur du ska tänka för att hitta rätt målgrupp för din Facebook-annonsering.

Detta webinar är en uppföljning på ett tidigare webinar om Facebook Ads och annonsering på Facebook. Vill du lära dig mer om hur du kommer igång med din Facebook-annonsering kan du spana in webbinariet om det här.

Presentationen leds av Donny Arnstad och är ungefär 27 min långt.

(Livesändning 18/11 2020)

Titta på webinariet nu

Hur du kommer igång med Facebook Ads

(Livesändning den 1/4 – 2020)

Häng med oss och få koll på allt du behöver för att börja annonsera på Facebook! Vi reder ut begreppen och går steg för steg igenom hur du gör för att starta din första annons.

Presentationen leds av Ian Olehed

Titta på webinariet nu

Få fler kunder med Facebook och Facebook Ads

(Livesändning 4/2-2019)

Isabelle Schori och Sean Ronan från Eniro tar upp Facebook-annonsering och varför det är viktigt att du är synlig på Facebook!
De går genom marknadstrenderna, fokus på själva användandet, styrkan och vikten av att synas på Facebook och hur kombination av sök/display/sociala medier är viktigt för att skapa medvetenhet och tillgänglighet.

Titta på webinariet nu