Tema: Digital marknadsföring

← Alla våra webinarier

Cool tools – verktygen som hjälper dig i din digitala marknadsföring

(Livesändning den 13/5 – 2020)

Vi går igenom 6 digitala verktyg som underlättar ditt arbete med marknadsföring. Vi tar upp varför de är bra att använda och lyfter fram de viktigaste funktionerna. Verktygen kan du använda i din vardag för att spara tid och bli mer effektiv redan idag.

Presentationen leds av Ian Olehed

Titta på webinariet nu

Digital marknadsföring i kristider

(Livesändning den 22/4 – 2020)

I ovissa tider kan vara svårt att veta hur man ska tänka kring sin digitala marknadsföring. Vad kan man göra för att hålla igång sitt digitala arbete på bästa sätt? Häng med på ett webinar med tips och råd på hur du håller din marknadsföring levande.

Presentationen leds av Ian Olehed

Titta på webinariet nu

5 Digitala Trender 2020

(Livesändning den 11/3 – 2020)

Tillsammans går vi igenom 5 stora marknadstrender du som företagare behöver ha koll på under 2020. Du får konkreta exempel på vad du kan göra redan idag för att dra nytta av trenderna och segla förbi dina konkurrenter.

Presentationen leds av Mia Lindh och Emma Lotzke

Titta på webinariet nu

Kom igång med din digitala marknadsföring

(Livesändning den 29/1 -2020)

Vi kickar igång året med ett matnyttigt webinar där vi samlat spännande highlights från våra 3 mest populära webinar 2019. Vi går igenom allt ifrån Facebook och sociala medier till SEO och Google. Med andra ord – en riktigt bra start på ditt kommande marknadsföringsår.

Presentationen leds av Mia Lindh och Emma Lotzke

Titta på webinariet nu

Kan digital marknadsföring påverka försäljningen i din butik eller restaurang?

(Livesändning den 13/11-2019)

Är du nyfiken på digital marknadsföring men osäker på om det verkligen kommer att ge ditt företag fler kunder?

I vårt webinar möter Eniros VD Magdalena Bonde möbelföretaget Folkhemmets ägare Richard Djursén för att diskutera utmaningar, butiksförsäljning och en helt ny metod för att mäta effekten av digital marknadsföring.

Titta på webinariet nu

Displayannonsering – väck dina kunders intresse med rätt banner på rätt plats

(Livesändning den 29/10-2019)

På vårt webbinarium tillbringar vi ungefär 30 minuter åt att bena ut allt som rör displayannonsering Vad är det, vem passar det för och hur kommer man igång?

Presentationen leds av Therese Edin och Nicolai Buch

Titta på webinariet nu

Att synas på internet – så får du kontroll över din närvaro

(Livesändning den 10/6-2019)

Sean Ronan på Eniro pratar om synlighet, information och kontroll på internet.

Varför är det viktigt att ditt företag syns på sidor som Google, Facebook, Yelp och Foursquare? Och vad händer om din företagsinformation är fel på flera av nätets viktigaste sidor? I det här webbinariumet diskuterar vi fördelarna med att ha koll på sin företagsinformation och att ta kontroll över sin företagsinformation. Vi berättar också om hur du kan scanna ditt företags synlighet på nätet (och vad scannern avslöjar) och vi ger er en snabb genomgång av Närvarokollen, ett verktyg som ger dig kontroll över din synlighet.

Titta på webinariet nu

Digital marknadsföring för små och medelstora företag del 1

(Livesändning den 9/4-2019)

Donny Arnstad från Eniro ger tips om digital marknadsföring. Allt fler företag inser behovet av digital närvaro och marknadsföring online. Men digital marknadsföring kan vara både komplicerat och tidskrävande. Vårt mål är därför att göra det svåra enkelt. Därför vill vi skapa en större inblick i och bredare kunskap om digital marknadsföring. Hur bör man gå tillväga om man är ett nystartat företag eller nyss påbörjat sin digitala resa? I dagens webbinarium vill vi glänta på dörren till online-marknadsföring – och släppa in den ofrivillige marknadsföraren i den digitala värmen. Vi bjuder på tips, tricks och analyser – samt en titt framåt på 2019.

Titta på webinariet nu