Glada nyheter för finska båtälskare! Nu släpper vi en finsk variant av Eniros app På Sjön. Det innebär också att svenska app-användare får tillgång till finska sjökort. Samtidigt fortsätter appen att klättra på topplistorna.

Navigationsappen Eniro på Sjön har vind i seglen. Nyligen lanserades en uppdaterad version av appen med nyheter som möjligheten att låsa båtens position och en karta som kan roteras automatiskt så att kursen alltid visas överst på skärmen.

Nu kommer nästa stora nyhet när vi lanserar appen i Finland (under namnet 0100100 Merellä). För finska användare betyder detta tillgång till alla de funktioner som redan gjort appen till en succé i Norge och Sverige, såsom gratis sjökort och möjligheten att köpa PRO-versionen med AIS.

Svenska, norska och finska sjökort

– Detta innebär också att användare i Norge och Sverige får tillgång till sjökort för Finland och vice versa, både på webben såväl som i våra appar, säger Magnus Fredén, Product Owner Mobile på Eniro.

Samtidigt fortsätter Eniro på Sjön att klättra på topplistorna. Just nu ligger appen etta på listan över bästsäljande kart- och navigationsappar i Google Play och på en andraplats inom samma kategori i App Store.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata