Synlighet på Internet

Från 619 kr /mån

Synlighet på Internet

Från 619 kr / mån*

Ring en av våra mediarådgivare direkt:

Vår rådgivare kontaktar dig!

  Våra experter
  kontaktar dig!

   Vill du att ditt företag syns på hela internet, med rätt information och utan krångel?

   Dina kunder söker efter de produkter och tjänster som du levererar på en stor mängd sidor och sökfunktioner. Hur gör du för att finnas just där köpare efterfrågar information?

   Ingen fara, vi ordnar det åt dig.

   Med vår tjänst Synlighet på Internet kan du enkelt uppdatera din företagsinformation, dina bilder, logotyper, erbjudanden och öppettider på över 35 viktiga sidor. Från Google, Facebook och Apple till Eniro, Alexa och Bing. Med Synlighet på Internet får du också koll på vad dina kunder skriver om dig på internets viktigaste omdömessajter.

   Är det något du vill förändra, exempelvis tillfälliga öppettider, fler produkter i sortimentet eller nya bilder på dina produkter så ändrar du det på ett och samma ställe – hos Eniro.

   Vårt erbjudande:

   619 kr / mån
   • vid 24 månaders abonnemang
   POPULÄR
   669 kr / mån
   • vid 12 månaders abonnemang
   719 kr / mån
   • Vid 6 månaders abonemang

   Läs mer om produkten här

   Detta ingår:

   Kom igång enkelt

   • Våra experter hjälper dig att formulera de budskap du vill kommunicera.
   • Vi sätter upp dina profilsidor och visar hur du enkelt gör förändringar.
   • Vi ser till att informationen om ditt företag är korrekt och syns överallt - nu och framöver.

   Fördelar för dig

   • Du får rätt information i de stora sökmotorerna som Google, Bing, Apple/iPhone och Amazon/Alexa.
   • Vi ser till att du syns med rätt uppgifter på profilsidorna Google My Business och Eniro.
   • Din närvaro på över 20 hemsidor som är relevanta för din verksamhet, såsom Eniro, Facebook, Tripadvisor, Instagram, Snapchat, hålls ständigt aktuella.
   • Vi samlar omdömen från Google, Facebook, Tripadvisor och Foursquare.

   Tilläggstjänster

   • Har du flera kontor, butiker eller serviceorter du vill presentera så ordnar vi det. Vi kan också skapa och uppdatera sidor på Facebook, LinkedIn och Snapchat åt dig.
   • Eniro kan även bygga en ny hemsida åt dig samt hjälpa dig med annonser för att få mer trafik.

     
    

   Fördelar och nackdelar
   med att synas online

   • Varför är det viktigt att din företagsinformation syns online?
   • Hur påverkar omdömen på nätet ditt företags synlighet och lokala SEO?
   • Varför är korrekt information så viktigt för ditt företag?
   • Hur bemöter man kritik på nätet?

   I följande webinar berättar Donny Arnstad, Content Manager på Eniro, mer om hur du bör arbeta med synlighet online, företagsinformation, omdömen och local search.

   Vanliga frågor

   Dina kunder söker efter dina produkter och tjänster på en stor mängd sidor och i olika sökfunktioner. Vissa använder sökmotorer eller röstassistenter, andra klickar in sig på sociala medier eller appar. Alla tjänster hämtar sedan information på en rad olika ställen. Det innebär att antalet platser online som ditt företag måste synas på blir allt fler och det blir mer krävande att se till att all information är uppdaterad.

   Hur gör du för att finnas just där köpare efterfrågar information?

   Med vår tjänst Synlighet på internet kan du enkelt uppdatera din företagsinformation, dina bilder, logotyper, erbjudanden och öppettider överallt. Och vi hjälper dig att komma igång. Är det något du vill förändra, exempelvis tillfälliga öppettider, fler produkter i sortimentet eller nya bilder på dina produkter så ändrar du det på ett och samma ställe – hos Eniro.

   På engelska pratar man ofta om hur viktigt det är för företag att ha korrekt N.A.P på internet. N.A.P står för namn, adress och telefonnummer och är något av ett paraplybegrepp som även inkluderar t.ex. korrekta länkar, mejladresser, öppettider och företagsbeskrivningar. Helt enkelt all din företagsinformation online.

   Att ha korrekt företagsinformation på internet är direkt avgörande för ditt företag. Upp till 4 av 10 kunder uppger nämligen att de väljer bort företag som har felaktig, otydlig eller helt saknar information online. Dessutom påverkar din företagsinformation hur högt Google visar er bland sökresultaten. Att finnas där folk söker och med rätt information visar att ditt företag är pålitligt och ett bra val. Ju trovärdigare ditt företag framstår, desto relevantare blir du för Google – och för dina kunder.

   Att uppdatera all den här informationen från flera olika plattformar och sidor är både krångligt och tidskrävande. Med Synlighet på Internet kan du bli mer effektiv och spara tid. Samtidigt kan du säkerställa att ni finns på de sidor, appar och plattformar som folk faktiskt använder, vilket gör att fler kunder hittar till er och bidrar till ökad lönsamhet.

   • Du får rätt information i de stora sökmotorerna som Google, Bing, Apple/iPhone och Amazon/Alexa
   • Vi ser till att du syns med rätt uppgifter på profilsidorna Google  Business Profile och Eniro
   • Din närvaro på över 35 plattfomar som är relevanta för din verksamhet, såsom Eniro, Facebook, Tripadvisor, Instagram, Snapchat hålls ständigt aktuella
   • Du ser kunders omdömen om dig och kan enkelt agera

   Konfigurera dina profilsidor och gör enkelt alla förändringar på en enda sida. När du fyller din profil med information om ditt företag ser vi till att informationen når alla plattformar, så att du syns med korrekt och uppdaterad information där kunderna finns – lätt som en plätt! Om du har du flera kontor, butiker  du vill presentera så ordnar vi det tillsammans!

   1. Börja prenumerera på Synlighet på Internet och fyll i information om ditt företag
   2. Skapa enkelt dina profilsidor och redigera dem i ett enhetligt verktyg
   3. Nu syns ditt företag på alla plattformar med korrekt information som du kan uppdatera supersnabbt

   Din målgrupp tycker saker om dig och ditt företag. Detta uttrycks i form av omdömen, betyg och recensioner. Dessa har vi samlat i tjänsten Synlighet på Internet, där du enkelt kan se och svara på dessa omdömen, som läses av andra och är en viktig del i deras köpbeslut. Varför är omdömen viktiga för ditt företag? Läs mer i vår ultimata guide till omdömen på internet.

   Visste du att 87% av kunderna läser företags-recensioner online – och att kunder kan läsa upp till 10 omdömen innan de bestämmer sig för ett företag? Omdömen är med andra ord en av dina viktigaste marknadsföringskanaler. Det är därför viktigt att dels ha en strategi för dina omdömen och dels se till att hålla koll på dina omdömen, om det så är på daglig basis eller en gång i veckan. En missnöjd kund kan med rätt kommunikation bli en nöjd kund. Och potentiella kunder som möter ditt företag för första gången på en omdömes-sajt kommer få helt olika upplevelser av ditt företag beroende på omdömena i sig, men även ditt sätt att hantera dem.

   Tänk på följande:

   • Svara på omdömen så snabbt som möjligt
   • För en dialog med både nöjda och missnöjda kunder
   • Alla kommer att kunna läsa ditt svar så var tydlig och konkret, och svara aldrig i affekt, börja alltid med en variant av “Tack för din feedback”.
   • Våga erkänna eventuella misstag, kunder uppskattar ärlighet

   Omdömen kan påverka din SEO på Google

   Google visar omdömen från Facebook, Eniro, Google My Business m.m. i sökresultatet. Ju bättre betyg du skyltar med, desto större chans är det att kunden klickar på just din länk. Ju fler klick du får, desto relevantare tycker Google att din sida är. Resultatet blir ökad synlighet. Omdömen är också väldigt viktigt för den som vill synas i Googles Local Pack.

   Företag som aktivt ber sina kunder om omdömen får i regel ett högre betyg än verksamheter som låter kunderna avgöra själva om och när de vill skriva en recension. Så vänta inte på att dina kunder ska lämna ett betyg online, börja istället aktivt arbeta för att dina kunder ska tycka till om dig på internet. Fråga en nöjd kund om de kan tänkas lämna ett omdöme när de besöker din restaurang eller frisörsalong eller mejla dina kunder och berätta för dem hur mycket du uppskattar ert samarbete och fråga dem om de kan tänkas lämna ett omdöme på Facebook, Google My Business eller Eniro.

   Därför ska du välja Eniro som partner för din digitala marknadsföring