Som kund hos Eniro får du via mejl en personlig länk som används till att aktivera din Effektrapport. 
 
Klicka på länken i mejlet så skickas du till aktiveringssidan. Här kan du välja att logga in med din Facebook-profil, ditt Google-konto eller ditt Eniro-konto för att aktivera din Effektrapport. 
Om du inte har mottagit ett mejl med en aktiveringslänk till din Effektrapport så kan du klicka här.
 

Logga in med Facebook

Om du har ett Facebook-konto så kan du logga in med din Facebook-profil. Logga in på samma sätt som du loggar in på Facebook: med din mejladress och lösenord. Efter inloggning skickas du direkt till din Effektrapport.
 

Logga in med Google

Om du har ett Google-konto (eller Gmail) så kan du logga in med ditt Google-konto. Logga in på samma sätt som du loggar in på ditt Google-konto: med din mejladress och ditt lösenord. Efter inloggning skickas du direkt till din Effektrapport.
 

Logga in med Eniro

Om du har ett Eniro-konto så kan du logga in med din mejladress och ditt lösenord. Efter inloggning skickas du direkt till din Effektrapport.
 
Om du vill skapa ett Eniro-konto så kan du göra det med detsamma. Ange ditt namn, din mejladress och ditt lösenord. Du får därefter ett bekräftelsemejl. Klicka på länken i ditt bekräftelsemejl för att skickas direkt till din Effektrapport. 
 
Efter att du skapat ditt konto så kan du logga in på Eniros Effektrapport genom att besöka mitt.eniro.se. Logga in med ditt Google-konto, din Facebook-profil eller ditt Eniro-konto, beroende på vilket du angav när du aktiverade din Effektrapport.
by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata