Två händer skriver på en laptop, bilden är tagen uppifrån.

Är du en nybörjare när det kommer till SEO? Känner du att du inte har tid att lägga ner på att lära dig hur det funkar? Då finns vi här för dig. Eniro kan hjälpa dig med att optimera din hemsida.

Ett bra första steg för att komma igång med ditt SEO-arbete är att göra en hemsidekoll. Genom att köra din hemsidas url-adress genom vår hemsidescanner får du en rapport med en översikt på flera saker som kan påverka ditt framtida SEO-arbete. Tänk dock på att rapporten bör ses som ett första test. Rapporten visar om du har eller inte har vissa saker på din sida – inte om de är optimerade. Har du exempelvis angett sidtiteln “Välkommen” så kommer rapporten säga att “ja, du har en titel”. Men det är fortfarande inte en bra rubrik ur SEO-synvinkel.

Eniro hjälper dig att SEO-optimera din hemsida

Om du tycker att resten av arbetet låter besvärligt att göra själv, så finns det ju så klart hjälp att få. Vi på Eniro kan exempelvis analysera din hemsida och ge dig en onsite-rapport över alla tekniska saker man bör ha koll på. Vi kan hjälpa dig med sökmotoroptimering i flera led och även ge dig SEO-tips och tricks för att förbättra din webbplats.

Vi erbjuder även SEO-vässade hemsidor för företag i behov av nya hemsidor, med exempelvis viktiga saker som mobilanpassning, SSL-certifikat, sitemaps med mera. Vi skräddarsyr en SEO-lösning åt dig helt enkelt. Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Är du intresserad av att lära dig mer om SEO kan du kika på nedanstående webinar, där vi berättar mer kring hur det funkar och hur du kan skapa SEO-vänligt innehåll.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata