Förbättra din position med Eniros rankingpoäng

Ju mer kvalitativ trafik ditt företag lockar, desto fler “rätt” kunder är det som ser dig och kan ta kontakt. De företag som ligger i topp i sökresultatet på Eniro är också de som får flest klick – och flest nya kundkontakter. Det är själva kärnan i digital marknadsföring: att kunderna ska hitta ditt företag före konkurrenterna!

Man kan enkelt förklara det som att 1 kr = 1 rankingpoäng och ju högre rankingpoäng, desto bättre resultat i Eniros träfflista. Om du sedan kombinerar dina rankingpoäng med bra sökord så kommer du att nå fler och fler kunder.

Därför är rankingpoängen viktiga

Två företag som konkurrerar inom samma bransch och befinner sig inom samma geografiska område kommer i regel att hamna på ungefär samma plats i träfflistan på Eniro.
Men, precis som på Google, så är det de 4-5 företag som ligger högst upp vid varje enskild sökning på Eniro som får mest uppmärksamhet av kunderna (dessa företag tar ungefär 75% av trafiken).

Så för att försäkra sig om att hamna i topp väljer därför ett av företagen i exemplet ovan att köpa till fler rankingpoäng genom att boka ett större annonspaket (se exempel nedan). Företaget får då en extra skjuts och hamnar högre upp i träfflistan jämfört med sina konkurrenter.

Eniros paket för annonsering online

Förbättra din position

Eniros rankingpoäng är ett sätt för dig och ditt företag att synas högre upp i sökresultaten. Att hela tiden ha ett konstant flöde av trafik till sin webbplats är grunden till all business som sker, utan besökare har man naturligtvis ingen chans att få betalande kunder.
Kombinerar dina rankingpoäng med bra sökord och nå flera av dina kunder!

Läs mer om Eniros paket.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata