Vi hjälper ditt företag
att synas online.

Eniro är den digitala marknadsföringspartnern för över 80.000 företag i Norden.

Eniro är ett nordiskt techbolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring. Eniro har även en söktjänst som aggregerar, filtrerar och presenterar information för att hjälpa privatpersoner att hitta och komma i kontakt med varandra och med företag. Bolaget är verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom lokala domänerna eniro.se, gulesider.no, krak.dk samt degulesider.dk. Eniro är noterat på Nasdaq Stockholm [ENRO] och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Mobiltelefon i två händer

Vår story

Eniros vision har alltid varit att hjälpa små och medelstora företag att synas. Idag i alla digitala marknadsföringkanaler och historiskt i telefonkatalogens gula sidor. Den digitala transformationen har inneburit utmaningar för alla företag, inte minst på marknadsföringsområdet. Men även om teknik och plattformar är i ständig förändring är behovet av synlighet för att finnas detsamma. För oss har digitaliseringen inneburit en ökad konkurrens av globala jättar som Google och Facebook. Vi bestämde oss dock tidigt för att samarbeta vilket lett till att vi idag är den enda aktören som kan erbjuda våra kunder hela bredden av digitala marknadsföringskanaler i en “one stop shop”. Att vi nått framgång i denna strategi är våra drygt 50 000 kunder i Norden ett tydligt kvitto på.

Karriär

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter.

För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.

Hitta våra lediga tjänster här.

Bild på en grupp av personer

Ditt företag är unikt, därför bör din marknadsföring också vara det.

Ska vi hjälpa dig att synas online?    Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret