skärmavbild av en Youtube video

Eniro besöker ögonmottagningen Lamera och verksamhetschefen Jenny Salla som berättar om ett avhopp som gav verksamheten nya utmaningar. Jenny Salla har jobbat med ögon i över 20 år. Hennes resa i branschen började som optikerassistent och var på väg att sluta när hon startade en egen butik, vilket var väldigt tufft. 

Hennes nästa steg skulle bli avgörande och väcka passionen på nytt. Ögonmottagningen Lamera behövde en verksamhetschef. Det blev Jenny och hon hade äntligen hamnat på rätt plats.

Jenny hade bra koll på verksamheten och kunde den utan och innan. Med sin marknadschef vid sin sida hade de också ett bra inflöde av nya kunder. Men en dag slutade marknadschefen och Jenny hade inte tillräckligt med tid eller kunskap för att fylla skorna. Det blev en utmaning att synas och ”du måste vara ett proffs” för att lyckas, som Jenny beskriver det. Jenny tog ett möte med oss på Eniro och snart skulle Lamera vara tillbaka med en hög internetnärvaro igen. Jenny kan fortfarande hålla koll på siffrorna med Eniros enkla verktyg, men utan att själv behöva jobba operativt med internetnärvaron. ”Det är enkelt och lätthanterligt och jag ser all statistik. Interaktioner, antal besökare och hur många som kontaktat oss”, säger Jenny och kan återgå till det arbete hon gör bäst – nämligen att fortsätta styra Lameras verksamhet mot framtiden!

Här kan du läsa mer om hur andra småföretagare lyckats med sin digitala marknadsföring!

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata