Eniro har lanserat en ny funktion till våra hemsidor – bokningssystem. Enligt GetApp så uppger 70% av de tillfrågade konsumenterna att de föredrar att göra en bokning online – ett bokningssystem är med andra ord värdefullt för kunden. Men också för företaget.

Vi är nog många som älskar företag som har bokningssystem online. Det gör det enkelt för kunden att boka en tid hos sin specifika frisör eller välja behandling – utan att behöva ringa upp och hoppas personen i fråga har tid att svara, eller för den delen lyckas gräva fram en ledig tid i sin kalender.

Genom att låta bokningarna sköta sig själva så kan även du som företagare lägga mer fokus på dina affärer och de kunder som du redan har på plats i salongen, butiken, gymmet eller vad du nu driver för verksamhet.

Investera i en snabb och modern hemsida redan idag

Bokningssystem är bra för dig och kunden

Eniro har nu gjort det möjligt att lägga till ett bokningssystem i vår hemsideprodukt där kunderna enkelt kan boka önskad tjänst, önskad personal och tid. I bokningssystemet ingår även en mejl-påminnelse för att minimera eventuella missade bokningar och avbokningar. Det vill säga – kunden får en påminnelse om att de faktiskt genomfört en bokning hos ditt företag. Du kan så klart också välja om du automatiskt vill acceptera bokningar eller om du måste logga in och godkänna dem.

Att svara på bokningar via telefon eller email är tidsödande. Med ett bokningssystem får du en automatiserad process som, till skillnad mot dig, arbetar hela dygnet. Kunder kan med andra ord enkelt boka in en tid på morgonen, kvällen eller mitt i natten om de så önskar. Smidigt helt enkelt – både för dig och dina kunder.

Vill du veta mer om hur Eniros nya bokningssystemet fungerar? Titta på nedanstående webinar där vi berättar mer.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata