När både mobiler och bilar blir allt smartare så gäller det att navigationsapparna hänger med. Idag vet de flesta bilägare vad som krävs för att en navigationsapp ska upplevas som modern, smidig och användarvänlig, oavsett om det handlar om att hitta smidigaste och snabbaste vägen till jobbet, landet eller affären. För att möta dessa höga krav så genomgick Eniro Navigation en rejäl uppdatering under 2017. Något som uppmärksammats av branschpressen.

Populärast på marknaden

I senaste numret av branschtidningen Vi Bilägare får appen med beröm godkänt. I tidningen jämförs åtta av de populäraste navigationsapparna på marknaden, bland annat Google Maps och Waze. Det är dock Eniro Navigation som tar hem förstaplatsen och får omdömet “Bäst i test”, där tydligheten, de smidiga menyerna och de många extrafunktionerna lyfts fram som något alldeles extra.

Några av de extrafunktioner som återfinns i navigationsappen är bland annat gratis trafik med rutter anpassade efter köbildningar, dela min körning, integration med Eniros söktjänst och kartrapporter – där du som användare kan bidra till detaljerade, interaktiva kartrapporter om trafik, polis, olyckor, fartkameror, vägarbeten och eventuella kartfel. Appen återfinns både på App Store och Google Play.

 

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata