Nu har vi integrerat Mapillary i Eniro, det innebär ett utökat antal gatubilder i våra tjänster – men med den stora skillnaden att dessa bilder skapats av användare för användare.

Nu utökas antalet bilder som kan visas från Eniros tjänster avsevärt. De nya gatuvyerna är tagna av lokala experter och användare och kommer från Mapillary. Mapillary, vars idé är att samla in bilder från varenda plats på jorden, låter användarna bidra med foton via företagets app.

– Genom att låta miljoner användare ladda upp gatuvybilder till våra kartor så förbättrar vi sökupplevelsen och gör det samtidigt enklare för våra användare att upptäcka sina lokala närområden, säger Renate Morken, Communications Manager på Eniro.

Är bilderna utanför ditt företag gamla eller saknas det bilder helt och hållet? Inga problem! Med Mapillary kan du lägga till bilder som sedan dyker upp på Eniros kartor. Du registrerar bara dig själv på Mapillary och kan sedan börja bidra. Efter att du laddat upp dina bilder så dyker de upp på Eniro inom 24 timmar. Registrera dig på Mapillary här.

Läs mer: Varför är visuell kommunikation viktigt för din verksamhet.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata