I dag förväntar sig användare mer än bara vanlig data när de söker efter platser och företag. Med vår senaste uppdatering får du nu tillgång till en dynamisk lokal guide som ger dig möjligheten att upptäcka det lokala närområdet direkt från datorn.

Eniros välanvända söktjänster har länge förlitat sig på att användaren vetat vad han eller hon letat efter. Men det håller nu på att ändras. Eniro har gått från att vara en vass söktjänst till att vara en smart och intuitiv guide för användare som vill ta del av allt det som det lokala området och kvarteret har att erbjuda.

Lokala evenemang via Facebook

Genom att klicka på “Upptäck närheten” på Eniros kartor möts du nu av en uppsjö av inspirerande detaljer om det lokala område du sökt på. Butiker, restauranger och andra tjänster visas uppdelat i kategorier. Du kan även nörda ner dig rejält på detaljnivå om intressanta saker och platser i din närhet – detta då du även får tillgång till Wikipedia-artiklar som, likt alla andra kategorier ovan, plottas tydligt på kartan. Kommande lokala evenemang visas också, baserat på data från Facebook, samt tips skapade av Eniros användare.

– Hittills har den här typen av dynamiskt innehåll uteslutande varit tillgängligt i Eniro-appen. Nu erbjuder vi funktionen på alla plattformar så att du kan upptäcka ditt närområde även från datorn. Med det här tillskottet till våra lokala sök-funktioner så stärker vi ytterligare Eniros position som den lokala guiden, säger Magnus Fredén, Product Owner Mobile på Eniro.

Den nya funktionen finns tillgänglig på Eniro.se oavsett vald enhet. Om du använder en dator så kommer “Upptäck närheten” ge dig inspiration baserat på den plats du sökt efter. Om du använder mobilen så kommer innehållet per automatik baseras på din nuvarande position.

Hamna högre upp på Google med annonsering på Eniro

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata