Mobiltelefon som visar Eniros hemsida på skärmen.
I dag finns det otaliga möjligheter för den som vill marknadsföra sitt företag på internet. Samtidigt har det blivit allt svårare att bedöma resultatet av den investering man lägger på digital marknadsföring. Det ska vara lätt och överskådligt, och det är det med Eniros nya Effektrapport. 
 
Eniros Effektrapport ger dig en tydlig överblick över din verksamhets marknadsföring. Du ser snabbt om dina marknadsföringsinvesteringar leder till nya kunder och ökad omsättning. Samtidigt får du kunskap om vad som fungerar och hur du kan göra din marknadsföring ännu skarpare.
 

Det har aldrig varit lättare att få en klar överblick över ditt företags marknadsföring. Låt Eniro skaffa nya kunder och kontakter åt dig så kan du fokusera på det som är roligast  för dig: att driva ditt företag.

 

Ny version av Effektrapporten

Vi utvecklar löpande Eniros Effektrapport så att du alltid får den bästa överblicken över din marknadsföring. Den nya versionen av Eniros Effektrapport har blivit lättare att navigera, mer intuitiv och inte minst mobilvänlig. Med Eniros Effektrapport kan du enkelt följa din marknadsföring och vilken effekt du får ut av att annonsera hos Eniro
 
Du kan också se hur många annonsvisningar, klicks och leads din Eniro-annons har genererat. Samtidigt får du också en överblick över vilka av dina sökord som är mest effektiva. 
 
Din annonsering kan alltid förbättras och optimeras och vi hjälper dig gärna. Ring oss, så bygger vi tillsammans upp den bästa planen för just dig. Oavsett om du vill bli mer synlig i ditt lokalområde med Eniro eller i hela Sverige med annonsering på Google. Vi är här för att skicka fler kunder till dig.
 
by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata