Båt använder Eniro på sjön som navigationshjälpmedel

Vi har uppdaterat vår populära På sjön-app. Nu kan du bland annat skapa egna intressepunkter i kartan och synkronisera personliga inställningar i appen mellan olika enheter, som från mobilen till iPaden. Har du möte i finska skärgården? Inga problem! Nu finns finska sjökort i appen.

Det härliga vädret har kickstartat årets båtsäsong. I samband med den efterlängtade sommaren släpps en ny och ännu bättre upplaga av Eniro På sjön, med nya och förbättrade funktioner. I den senaste versionen av appen kan du nu skapa egna intressepunkter på kartan, som till exempel favorithamnar eller bra fiskelägen, och du kan synkronisera intressepunkter tillsammans med rutter och spårningsplotter mellan de olika enheterna du använder.

“289 000 unika användare”

“Med appen vill vi tillhandahålla ett navigationshjälpmedel för fritidsbåtsägare, och vi har nu förbättrat appen med funktioner som vi tror att båtförare kommer att uppleva som mycket användbara till sjöss i sommar”, säger Magnus Fredén på Eniro.
“Appen är populär hos våra användare och hade 289 000 unika användare förra året. Vårt mål är att hela tiden se till att appen är uppdaterad inför varje ny säsong och anpassad efter de krav som ställs av våra kunniga app-användare”, säger Magnus.

Kolla andra fartyg på sjön

Eniro På sjön kommer i en gratisversion och en PRO-version (för prenumeranter). Gratisversionen ger användaren fri tillgång till sjökort för Sverige, Norge och Finland, GPS-position på kartan och möjligheten att låsa båtens position på skärmen. Med PRO-versionen av appen kan du, förutom de redan nämnda nya funktionerna, även skapa dina egna rutter och hålla reda på alla fartyg över 45 meter med AIS i helikopterperspektiv. Du kan också ladda ner delar av kartan offline så att du inte är beroende av mobilnätet, vilket gör navigationen tryggare. En fullständig lista över alla funktioner finns i App Store och Google Play. Ett abonnemang kostar 139 kr per år.

Läs mer:“Ny” app blev bäst i test.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata