Brevlåda

[NOTERA ATT DEN HÄR FUNKTIONEN INTE LÄNGRE FINNS TILLGÄNGLIG PÅ ENIRO. FÖR UPPDATERAD INFORMATION OM NÄRMASTE BREVLÅDA HÄNVISAR VI TILL POSTNORDS HEMSIDA]

Varje sekund skickas det cirka två miljoner mejl i världen som går rakt in i våra inkorgar och rätt ner i våra mobiler. Trots det skickas det fortfarande miljarder fysiska brev i Sverige varje år. Så när töms brevlådorna egentligen?

För en del småföretagare är fortfarande direktreklam och annan typ av analog brev-kommunikation med kunderna en del av marknadsföringsstrategin, om det så handlar om att sätta upp en lapp i trapphuset eller skicka ut pizza-menyer till adresserna i grannskapet. Runt millennieskiftet skickade svenskarna ungefär tre miljarder brev per år men enligt PostNord har den siffran idag nära nog halverats då stora delar av volymerna slukats av den digitala kommunikationen.

Har du angett rätt företagsadress på nätet? Kolla ditt företag med Närvarokollen

20 miljoner julkort

Internet dominerar som bekant de svenska företagens medieinvesteringar under 2018. Till detta tillkommer även den exploderande e-handeln. Men det hindrar inte svenskarna från att vid vissa specifika tillfällen och högtider som bröllop, studenten och jultider skicka och ta emot fysiska brev – vilket förklarar varför det varje vinter skickas bortåt 20 miljoner julkort.

Du vet väl att du på Eniro enkelt kan se var alla brevlådor finns och när de töms?

Skickar du fortfarande mycket brev, som privatperson eller företagare, och måste ha koll på brevlådornas tömning? Du vet väl att du på Eniro.se enkelt kan se var alla brevlådor finns och när de töms? Klicka bara i brevlådor i menyn till höger på Eniros kartor så får du en detaljerad vy över alla brevlådor i Sverige. Klicka på valfri brevlåda så öppnas ett fönster med all nödvändig information.


Psst, vill du få fler att läsa dina mejl? Vi har samlat en hel del smarta tips här.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata