Nu ger Eniro sina användare möjligheten att tipsa andra Eniro-användare i närheten om nyöppnade restauranger, lokala smultronställen och roliga events. Med Eniros senaste uppdatering kan användarna snabbt och enkelt rekommendera engagerande och aktuella tips om saker och ting i deras närhet.

Vill du tipsa om en spännande butik eller den bästa utsikten i stan? Med Eniroappens nya funktion kan såväl gemene man som företagare ladda upp och dela med sig av tips från sin vardag eller sin verksamhet. Det användarvänliga formatet gör det enkelt att lägga ut erbjudanden med både bild, text, datum och adress. Dessa erbjudanden och tips syns sedan för alla app-användare baserat på deras position på Eniros kartor. Tipsen går även att dela via Facebook. Ett engagerande och relevant sätt att låta andra upptäcka närheten med din hjälp.

Hamna högre i sökmotorerna med Eniro-annonsering

“Fler möjligheter”

Eniros nya app-funktion är en del i ambitionen att göra Eniro till den mest lokala och därmed mest relevanta söktjänsten för användare. Funktionen kommer att finnas under “Upptäck nära”-knappen på startsidan. “Upptäck nära” är en tjänst som redan finns i Eniroappen och som berättar om det mesta som är värt att se, besöka och uppleva utifrån användarens position. Nu laddas samma tjänst även med aktuella tips och ger på så sätt mervärde åt användaren.

– Med den nya funktionen kan vi erbjuda våra användare ännu fler möjligheter att upptäcka närheten. Det kan handla om ett bra erbjudande från en lokal butik såväl som ett tips om en utsiktsplats, säger Kristoffer Apollo, Head of Communication på Eniro.

Eniroappen finns för såväl Android som iPhone.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata