Som företagare är det mycket man ska ha koll på – allt från marknadsföring och bokföring till anställningsavtal och företagsförsäkring. Som tur är finns det aktörer med expertis inom olika områden som kan hjälpa dig. Tidningen Nyföretagsamhet hjälper dig med det du behöver veta.

Nyföretagsamhet tillhandahåller en komplett guide för nya företagare. På deras sajt hittar man förutom guiden svar på vanliga frågor och möjlighet att ställa egna, praktiska dokument till sin verksamhet så som anställningsavtal, aktieägaravtal och mall för traktamente att ladda ner samt ett stort antal räknesnurror för att räkna ut lön, pension, moms, lönsamhet och mycket annat. Allt helt kostnadsfritt. 

– Vi kom på idén om Nyföretagsamhet då vi med hjälp av en handfast guide ville skapa bättre förutsättningar för nystartade bolag i Sverige. Tidningen finns idag både digitalt och i pappersformat och når brevlådorna hos Sveriges alla nystartade företag, nästan 100 000 per år. Vi gör detta tillsammans med flera av Sveriges marknadsledande företag som alla bidrar med värdefulla insikter och tips från sina branscher och områden. Allt för att skapa bättre förutsättningar”, säger Johan Sandwall, grundare av Nyföretagsamhet.

Besök sajten här: www.nyforetagsamhet.se

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata