Ny hemsida

Från 999 kr / mån

Ny hemsida

  Från 899 kr / mån

Ring en av våra mediarådgivare direkt:

Vår rådgivare kontaktar dig!

  Jag vill ta del av erbjudandet

   Modern hemsida utan krångel

   Våra experter på digital marknadsföring skapar din nya sökmotoroptimerade hemsida tillsammans med dig

   Har ditt företag inte den webbplats det förtjänar? Känns den omodern eller långsam, ser den inte bra ut i mobilen eller ger den inte försäljningen som du önskar?

   Ingen fara, vi gör arbetet åt dig.

   När webbplatsen är skapad visar vi dig hur du själv enkelt uppdaterar bilder och texter. Du får också löpande statistik över vilka som besöker dig, vad de gör och var de kommer ifrån – allt för att ge dig en chans att ta hand om dina kunder på bästa sätt.

   Behöver du hjälp så finns vi här för dig. 

   Vårt erbjudande

   999 kr / mån
   • ✔ Upp till 5 sidor
   • ✔ 300 ord per sida
   SPARA 31%
   1199 kr / mån
   • ✔ Upp till 5 sidor
   • ✔ 300 ord per sida
   SPARA 11%
   1399 kr / mån
   • ✔ Upp till 5 sidor
   • ✔ 300 ord per sida

   Läs mer om produkten Professionell webbplats här 

   Läs mer om produkten Standard webbplats här 

   Tillägg hemsida

   Månadsavgift
   399 kr
   • ✔ Upp till 5 extra sidor
   • ✔ Pop up erbjudande
   • ✔ Samla in intresseanmälningar
   • ✔ Nyhet och blogg funktion

   Våra mallar

   Så viktig är din hemsida för dina kunder

   Vad är egentligen en bra webbplats och varför behöver du bry dig? Hur påverkas din försäljning av en dålig digital kundupplevelse? I detta webbinarium pratar Donny Arnstad på Eniro om webbplatsens  viktiga roll för små- och medelstora företag, om onlinebokning, trovärdighet, digital närvaro m.m. Och så berättar vi om en och annan spännande nyhet.

   Presentationen leds av vår Senior Content Manager Donny Arnstad.

   Vanliga frågor

   Hemsidan är den plats som informationen visas på i form av text och bild. Domän är namnet på webbadressen (URL) som hemsidan publiceras på. Exempelvis www.dinhemsida.se.

   Vid en ompekning har man kvar sin nuvarande domänleverantör och alla tjänster man har via dem, inklusive e-poster. Väljer man att flytta över domänen till Eniro så ligger domänen hos oss och vi sätter upp samma mejladresser som fanns innan. Obs! Vi erbjuder ingen support kring mailen. Det är viktigt att tänka på att göra en back-up av din mejlhistorik då detta försvinner vid flytten. Vi rekommenderar ej domänflytt om man har andra tjänster som t.ex Skype för företag och bokningstjänster.

   Inget händer, vi gör en ompekning och den nya sidan syns medan den gamla försvinner. Har du mejl kopplat till domänen ligger det kvar hos din nuvarande registrar.

   Processen börjar med att en expert från Eniro ringer upp dig på överenskommen tid, har du inte en bokad tid skickar vi ut ett mail där du kan välja en passande tid. Under samtalet går vi igenom målet med din hemsida, samt hur du vill att den ska se ut. Det är bra om du i tid till detta samtal förberett material du vill ha på hemsidan. Det är även bra om du har kontrollerat var din nuvarande domän står registerad och om du har alla inloggningsuppgifter du behöver. Baserat på det vi kommit överens om kommer du att få ett första utkast. När du får utkastet är det viktigt att du hör av dig inom fem arbetsdagar med kommentarer och eventuella ändringar. Om vi inte hör något från dig kommer vi att färdigställa sidan baserat på det första utkastet. Efter att hemsidan har färdigställts får du se ett slutgiltigt utkast och kan inkomma med mindre korrigeringar och tillägg innan publicering. Sidan publiceras på avtalad domän. Om vi inte hör något från dig avseende domän kommer hemsidan att publiceras på en subdomän tills vidare.

   Ja. Det gör du enklast genom att kontakta oss på: websitesupport.se@eniro.com alternativt ringa till +46 844 68 91 80.Du kan även ta kontakt med din säljare/kontaktperson.

   Vid publicering av er hemsida så skickas dina inloggningsuppgifter till dig via den mejl du har angett. Du loggar in via länken här nedan: http://login.hemsida.eniro.se/

   Du får uppgifter om detta skickat via mail från oss. För att komma åt portalen söker du i webbläsaren på: mail.[dindomän].se för att sedan logga in med uppgifterna du fått.

   Det ingår upp till fem e-postadresser som vi registerar hos oss. Kontakta vår websitesupport så hjälper vi dig registera dina e-postadresser.

   Det beror på om du har domänen registrerad hos oss eller hos en annan registrar. Ligger domänen hos oss har vi hand om skapandet och handhavandet av mejladresser. Ligger domänen hos en annan leverantör är det de som har hand om mejltjänsterna.

   Därför ska du välja Eniro som partner för din digitala marknadsföring