I dag börjar de allra flesta kunderna med att leta information online. Tänk på internet som en butik där en bättre plats på hyllorna ger ökad försäljning. Med grymma profilsidor på Eniro har du redan tagit dina första steg mot en bättre närvaro på nätet. Nu är det dags för nästa stora kliv.

Tidigare har vi berättat om hur du som Eniro-kund utnyttjar din profilsida på Eniro till max. I den här artikeln kommer vi istället fokusera på de uppdateringar som går att köpa till för den som vill att deras företags profilsida ska trumfa konkurrenternas.

1. Sökordsannonser

Med den här uppdateringen får du möjligheten att köpa till en eller flera Eniro-annonser bestående av en bild och bildtext (inkl. länk) som ackompanjerar dina topprankade sökord. Säg till exempel att du har ”biltvätt” som ett topprankat sökord, då kommer annonsen synas i träfflistan vid sökningar på just ”biltvätt”. Annonsen i det här fallet skulle exempelvis kunna föreställa en bild på en nyligen tvättad bil och en kort, engagerande text om just den tjänsten (”I 30 år har vi levererat rena bilar till nöjda kunder”).

2. Bildkarusell

Eller photo strip som det också kallas. Lägg till över 10 länkade bilder kopplade till din verksamhet. Om du till exempel driver ett hotell så kan du lägga till bilder med länkar till er hyllade restaurang, ert omtyckta spa eller rumsbokningen. Här är det bara fantasin som sätter gränserna. Är du osäker på hur du ska tänka kring bilder? Kolla gärna dessa tips om hur du bäst jobbar med visuell kommunikation.

3. Unik profilsida

Alla profilsidor på Eniro har i originalutförande samma dimensioner och format men med tillägget “kampanjsida” kan du utveckla din profilsida ytterligare och göra den mer personlig och unik. Här finns det flera olika format att välja mellan, med exklusiva bildbakgrunder och länkar som gör att ditt företag sticker ut bland konkurrensen. Välj ett av Eniros format eller skapa ett helt själv och ladda upp på din profilsida. Se exempel på liknande sida här, eller se bild nedan.

4. Video

Video har fått ett rejält uppsving de senaste åren och premieras starkt av sociala medier som Facebook, Instagram och Snapchat. Rörlig bild fungerar även perfekt på Eniro. Med en kort film knuten till ditt varumärke skapar du ytterligare närhet mellan kunderna och din verksamhet. Engagera och inspirera med en introduktionsfilm, en reklamsnutt eller en testimonial på din profilsida. Videon kommer även att synas i träffresultatet när eventuella kunder söker på sökord relaterade till ditt företag.

Är du intresserad av några av ovanstående tjänster? Kontakta oss här. Och vill du läsa mer om hur du förbättrar din digitala marknadsföring så rekommenderar vi den här artikeln.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata