Var aktiv på Eniro och kom högt upp i sökresultatet

Från och med i år har du som kund hos Eniro möjlighet att ta del av vårt lojalitetsprogram. Det bygger som ni säkert redan listat ut på rankingpoäng på Eniro.se. Tanken med Eniro Ranking Bonus är att belöna lojala och aktiva kunder, så att det blir ännu bättre att marknadsföra sig digitalt med hjälp av oss på Eniro.

Rankingpoängen på Eniro är avgörande för hur högt du rankar i sökresultaten på Eniro.se – med Eniro Ranking Bonus hjälper vi dig nu att få ut ännu mer av din annonsering.

Programmet bygger på tre faktorer:

    1. Att du som kund väljer en mix av marknadsföring i flera kanaler
    2. Att du som kund är aktiv och använder tjänsten löpande och följer upp resultatet av din marknadsföring
    3. Att du som kund stannar hos oss över tid

I detalj ser bonusprogrammet ut så här:

  • Genom att köpa marknadsföring på Google/Bing eller Facebook via Eniro så belönas du med 10% av det investerade beloppet i rankingpoäng på Eniro.se. Det vill säga om Företag A köper marknadsföring för 10.000 kr på Google och Bing så får Företag A 1000 extra rankingpoäng.
  • Engagerade kunder är nöjdare kunder. Därför får du 10% mer rankingpoäng om du är aktiv på Mitt Eniro. Du behöver logga in minst en gång per kvartal på Mitt Eniro för att få ta del av bonusen.
  • Du får 10% till i rankingpoäng om du aktiverar Närvarokollen. Närvarokollen hjälper dig att säkerställa att du har rätt uppgifter på nätet samt underlättar om du vill ändra dina öppettider, uppdatera aktuella erbjudanden, publicera bilder och hålla koll på recensioner och omdömen – allt från en och samma plats!
  • Lojalitet belönas också. Om du stannar kvar som kund över tid så ger vi dig en extra boost i din ranking under dina två första år. Efter 9 månader som kund får du 20% extra ranking och efter 18 månader får du ytterligare 20% extra ranking.

Sammanfattningsvis så kan du som är kund alltså få 60% i extra ranking på Eniro.se helt utan extra kostnad. Utöver det så får du dessutom extra effekt om du väljer att komplettera med marknadsföring i andra kanaler också.

Vill du veta mer om lojalitetsprogrammet, rankingpoäng och Eniro? Vi har samlat all viktig information i ett webinar, se filmen nedan (längd: 28 min). Läs gärna mer om Eniro Ranking Bonus här.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata