Segelbåt

Nyligen lanserade vi Hydrographicas sjökort till Eniro På sjön. Nu kommer nästa stora nyhet: detaljerad hamndata om våra svenska hamnar.

Traditionsenligt kommer våren och försommaren lastad med många spännande nyheter till vår mycket populära app Eniro På sjön. Förutom de detaljerade sjökorten från Hydrographica har vi nyligen även släppt hamndata till appen.

Hitta närmaste toalett på sjön

Detta innebär att du som PRO-prenumerant kan ta del av detaljerad information om de svenska kusternas hamnlägen. Med den utökade hamndatan på appens sjökort kan du få information om tillgång till dricksvatten, badplatser, om det finns mataffärer i närheten, eventuella toaletter, tvättstugor, tömning av septiktank, kontaktuppgifter m.m. Om det finns tillgängligt kan du även se bilder från hamnen i fråga.

Ladda ner appen Eniro På sjön

Lägg till med hjälp av Hydrographica

Om du även köper Hydrographicas sjökort så får du tillgång till Hydrographicas hamndata. Med Hydrographicas sjökort får du information om platser där du kan lägga till med såväl segelbåt som motorbåt (röda markeringar) eller enbart med grundgående båtar (lila markeringar).

Notera att Hydrographicas hamndata även finns tillgängliga för PRO-användarna, men då endast som ett litet utsnitt bland den övriga hamndatan. För att få Hydrographicas hamndata integrerat i sjökorten så krävs att man köper Hydrographicas sjökort i appen.

 

Detaljerad hamndata från Eniro och Hamnen.se

Detaljerad hamndata från Eniro och Hydrographica Detaljerad hamndata från Hydrographica och Eniro

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata