« Tillbaka till bloggen

Eniro lanserar on-site engagements

Nyhet! Nu kan vi på Eniro erbjuda on-site engagements på våra kunders hemsidor. Med on-site engagements kan du lättare engagera besökare på hemsidan och konvertera dem till kunder.

On-site engagements är ett bra verktyg för den som vill engagera de kunder som besöker din hemsida och trigga igång vissa beteenden. Det kan exempelvis vara ett erbjudande, en chatt-funktion eller en önskan om att kunden ska signa upp för nyhetsbrevsutskick.

För den som väljer att använda on-site engagements med Eniros hemsidor så finns ett stort utbud av valmöjligheter. Det kan som sagt vara konverteringsdrivna meddelanden eller vägbeskrivningar, chattar med mera. Du kan basera dina on-site engagements på dina besökares beteenden, som hur de scrollar, antal besök och tidpunkten då de besöker din sida. Det finns också flera olika designmöjligheter och placeringar att välja mellan.

On-site engagements är ett lätt sätt att göra din hemsida personlig. Det blir en mer engagerande och inte lika statisk hemsida. Det gör att upplevelsen kan förändras från dag till dag och timme till timme. På så sätt kan det bli mer spännande för dina kunder att besöka din hemsida.

Vill du veta mer om Eniros erbjudande med on-site engagements? Spana in nedanstående webinar.