Eniro Cybersafe

ID-skydd för företag

Med vår företagsbevakning Cybersafe gör vi internet till en säkrare plats och ser till att din information inte hamnar i fel händer. Vi använder den senaste tekniken för att övervaka, meddela, informera och åtgärda.

Eniro Cybersafe

ID-skydd för företag

Med vår företagsbevakning Cybersafe gör vi internet till en säkrare plats och ser till att din information inte hamnar i fel händer. Vi använder den senaste tekniken för att övervaka, meddela, informera och åtgärda.

Prova gratis i en månad!


  DarkWeb – Där din integritet är i fara

  DarkWeb och DeepWeb representerar en del av internet som inte kan nås genom vanliga sökmotorer. Det gör dem till en perfekt plats för att handla med stulen information. I genomsnitt upptäcker vi dagligen 13 miljoner mailadresser och telefonnummer där, och i över 50% av fallen har lösenorden hackats. Vår företagsbevakning använder sig av duktiga aktörer som infiltrerar dessa nätverk för att snabbt upptäcka data som hamnat snett. Vi skickar sedan omedelbara varningar till dig. På så sätt kan ingenting flyga under radarn!

  ID-kapning- Ett av landets vanligaste brott

   

  ID-stöld, bedrägerier och bluffmail är vanligare än du tror. Faktum är att det räknas som ett av landets vanligaste brott. Som småföretagare kanske du tänker “det där händer inte mig”, men då bör du tänka om. 

  • Använd starka, unika lösenord 
  • Ha olika lösenord till olika konton
  • Dela inte dina personuppgifter med vem som helst
  • Öppna inte e-post från okända avsändare
  • Kolla dina kreditupplysningar
  • Spärra obehörig adressändring på Skatteverket

  Vad bevakar vi?

  E-postadress

  Vi håller koll på din e-postadress och skyddar dig mot hackare och andra hot. Vår övervakningstjänst ser till att du får snabba varningsnotiser direkt i appen och gör så att du kan agera direkt om något misstänkt skulle dyka upp.

  Kreditkort

  Om någon begär en kreditrapport för att kontrollera din kreditvärdighet, köper varor, startar en prenumeration eller tar ett lån i ditt namn så varnar vi dig omgående. Vi bevakar också dina bankkonton och kreditkort så de inte riskerar att länsas.

  Organisationsnummer

  Vi håller ett vakande öga på såväl företagets organisationsnummer som medarbetarnas personnummer. När någon försöker göra några misstänkta ändringar, ger vi dig en heads-up direkt.

  Så fungerar det

  Att komma igång med Cybersafe kunde inte vara enklare. Med några lätta steg tar du full kontroll över ditt företags säkerhet och sätter hårt mot hårt mot bedragarna.

  Vårt erbjudande

  Vårt erbjudande

  Basic

  En grundläggande företagsbevakning som fungerar ungefär som ett hemlarm. När någon försöker komma åt känslig information får du direkta aviseringar så du kan hantera problemet innan det går för långt.
  99 kr / mån
  • Övervakning av e-postadresser, organisationsnummer och kreditkort
  • Direkta notiser vid misstänkta händelser
  • Enkel guide om hur du skyddar verksamheten
  • Tips på åtgärder vid olika kapningsförsök

  Pro

  En utökad tjänst inom företagsbevakning som även inkluderar service och försäkring. I korta drag - vi hjälper dig med både rådgivning och kompensation om du skulle drabbas av kapningsförsök och/eller fullbordade bedrägerier.
  199 kr / mån
  • Övervakning av e-postadresser, organisationsnummer och kreditkort
  • Direkta notiser vid misstänkta händelser
  • Enkel guide om hur du skyddar verksamheten
  • Experthjälp 24/7
  • Försäkring med juridiskt stöd och ekonomisk kompensation
  POPULÄR

  Vanliga frågor

  Ja, om du inte säger upp den efter provperioden kommer vår bevakning att förlängas per automatik. Det är också bra att känna till att du har en uppsägningstid på 30 dagar.

  Ja, du väljer själv vilka uppgifter som ska bevakas och du måste verifiera e-postadressen som vi skickade vårt erbjudande till.

   

  Ja, du väljer själv om du vill lägga till eller ta bort e-postadresser. Du kan göra det när du själv känner att det passar.

   

  Om du vill avsluta ditt Cybersafe abonnemang är du välkommen att kontakta vår kundservice för Cybersafe på +46850274860 eller cybersafe.support@eniro.com

  Ja, det är säkert. Först och främst behöver du inte lägga till denna information, men om du vill att vår partner Defentry ska varna dig vid eventuella läckor måste du göra det. Defentry har flera års erfarenhet av att arbeta med företagsbevakning och samarbetar endast med mycket pålitliga aktörer.

  Ja, det är ett stort problem och faktiskt ett av Sveriges vanligaste brott. 51% av svenskarna har någon gång blivit utsatta för ID-kapning, eller försök till ID-kapning. Totalt har 6,8 miljarder inloggningsuppgifter läkt ut mellan sep 2022- och sep 2023

   

  Har du några fler frågor?

  Ring oss: +46 70 77 9797

                       Epost: cybersafe.support@eniro.com

   

  Integritetspolicy

  Användarvilkor 

  Därför ska du välja Eniro som partner för din digitala marknadsföring