Displayannonsering

Från 2 929 kr / mån

Displayannonsering

Från 2549 kr / mån*

Ring en av våra mediarådgivare direkt:

Vår rådgivare kontaktar dig!

  Vår rådgivare
  kontaktar dig!

   Vårt erbjudande:

   2929 kr / mån
   • vid 24 månaders abonnemang
   BILLIGAST
   3509 kr / mån
   • vid 12 månaders abonnemang
   4109 kr / mån
   • Vid 6 månaders abonemang

   Läs mer om produkten här 

   Detta får du med displayannonser från Eniro:

   Fördelar för dig

   • Dina behov och förväntningar styr. Vi tar fram annonser efter dina önskemål. Du syns där du vill på det sätt som du önskar.

    

   • Du är relevant där dina kunder finns. Du behöver inte betala för annonser i Expressen i hela landet om du bara levererar i Katrineholm.

    

   • Vi sätter upp dina annonser samt bevakar och förbättrar dem sedan löpande. Med en satt budget har du alltid kontroll över din kostnad.

   Abonnemang

   • Vid abonnemang ingår bannerproduktion samt löpande optimering av kampanjen under hela perioden, på så sätt kan vi förbättra effekten och optimera trafiken för din budget.

    

   • Månadsvis uppföljning av hur ditt display-abonnemang presterar.

    

   • Rikta dig specifikt mot kunder med ett visst intresse, kön, inkomst, ålder eller mot specifika nyckelord. Vi hjälper dig att göra rätt.

   Fristående kampanj

   Boosta ditt företag eller din produktlansering med vårt kampanj-erbjudande. Skräddarsy display-annonsering för en utvald tidsperiod, kanske för att lyfta era kampanjer, vässa ert säsongserbjudande eller helt enkelt nå ut lite extra. Rikta dig specifikt mot kunder med ett visst intresse, kön, inkomst, ålder eller mot specifika nyckelord. Vi hjälper dig att göra rätt.

   Annonsera i digital media

   Med displayannonsering hos Eniro kan du marknadsföra din verksamhet på upp till 118 olika sajter i Sverige, som t.ex. Aftonbladet, Expressen och Blocket. Vi samarbetar nämligen med både kvällstidningar, lokaltidningar och andra stora plattformar. Det enda du behöver göra är att beskriva din målgrupp och dina produkter – vi ordnar resten.

   Nå ut till miljoner svenskar

   Med displayannonsering (även känt som bannerannonsering) skapar du enkelt kännedom om ditt företag och dina produkter. Dina banners kommer att nå ut till miljoner svenskar varje månad. På så sätt får ni fler relevanta leads som förbättrar er försäljning och får ert företag att växa.

   Vad är displayannonsering? Klicka på länken och läs mer.

   Vanliga frågor

   Displayannonsering (också känt som display ads eller bannerannonsering) använder bannerreklam för att marknadsföra din verksamhet online. På nätet finns det flera olika typer av displaynätverk som ser till att dina annonser visas på de mest relevanta hemsidorna och plattformarna. . Läs mer om display ads här eller ta del av våra 7 lärorika texter om displayannonsering.

   Annonserna syns på 118 olika sajter i Sverige, bl.a. Aftonbladet, Expressen, Blocket.

   Det finns många fördelar med displayannonsering. Nedan listar vi 4:

   Stort utbud
   Med display ads får du tillgång till en typ av digital marknadsföring som kommer i många former och storlekar och som kan synas på många olika sidor online, i din smartphone, på en dator eller i din surfplatta. Det ger dig också möjligheten att skräddarsy annonserna efter behov

   Räckvidd
   Med bannerannonser kan du nå väldigt många nya och gamla kunder, via t.ex. Googles display-nätverk får du tillgång till miljoner sajter direkt via Google Ads. Räckvidd är alltså något display är väldigt bra på.

   Segmentering
   Med displayannonsering är det enkelt att målrikta dina annonser väldigt precist mot relevanta målgrupper. Med utgångspunkt i din verksamhet och dina tjänster så börjar vi på Eniro alltid med att definiera mål och framgångskriterier för er kampanj: “vad exakt är det du önskar att uppnå med din kampanj?” Med display ads får du möjligheten att träffa rätt publik vid rätt tillfälle på de rätta hemsidorna. Definiera allt från ålder och kön till jobb, lön, boende och intressen. Det finns i princip oändliga möjligheter för att rikta in annonser när man kombinerar räckvidd och segmentering.

   Mät
   Displayannonsering är väldigt enkelt att mäta och följa upp. Med tanke på att allt är digitalt så får du enkelt tillgång till korrekta nyckeltal, oavsett om du vill mäta klick, exponeringar, konverteringar och liknande. I traditionella medier som tidningsannonser så gör du en uppskattning av hur många som har läst tidningen och kanske sett annonsen. Med display får du statistiken svart på vitt.

   Månadsvis skickar vi en rapport till dig där du kan följa upp relevanta nyckeltal. Behöver du hjälp eller önskar en genomgång så löser vi självklart det.

   Ja, det kan vi göra men det är inget vi rekommenderar. Vi vill nå så många som möjligt i din målgrupp och därför är inte sajten det viktiga.

   Därför ska du välja Eniro som partner för din digitala marknadsföring