säljare vid dator

Möt en av våra duktiga säljare – Didrik Brinkestam. Didrik började arbeta på Eniro vid sidan av sina studier för två år sedan på rekommendation av en god vän. Idag är han 23 år, utbildad civilekonom och jobbar heltid med sitt kall – försäljning. Vi träffar Didrik på Eniros Växjö-kontor för att prata om hur det är att jobba som säljare på en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyråer.

Spana in Eniros aktuella sälj-tjänster här!

Berätta hur en arbetsdag kan se ut för dig!

“Dagen börjar med att hela teamet samlas på morgonmöte där vi går igenom målsättningar och snackar om allt mellan himmel och jord. Vi är ett härligt gäng med nära till skratt och det är verkligen ett perfekt sätt att kicka igång dagen på. Därefter börjar dock den allra roligaste delen av jobbet – att ringa runt och prata med företag över hela landet!”

Eniro erbjuder små och medelstora företag digitala marknadsföringslösningar med stor variation. Allt ifrån hjälp med företagets hemsida och synlighet på internet till att hitta nya kunder genom annonsering på bland annat Google och Facebook. “Även om alla företag är unika, så har de en viktig sak gemensamt: de behöver alla synas för såväl nya som befintliga kunder”, poängterar Didrik.

Variationen beskriver han som något av det bästa med sitt jobb. Att varje dag få prata med företagare inom olika branscher, från olika delar av Sverige och med olika marknadsföringsbehov är något som verkligen motiverar honom.

“Det fina med Eniros produktportfölj är att det egentligen inte finns någonting som vi inte kan hjälpa småföretagaren med när det kommer till digital marknadsföring. Varje kund är unik och mitt jobb är att förstå varje enskilt företags behov för att kunna möta upp med ett skräddarsytt erbjudande. Det handlar om att lyssna på och förstå människor, vilket jag älskar!”, säger Didrik.

“Eniro är den ultimata säljskolan för alla som vill arbeta med försäljning.”

säljare kontor

Vilka är de största fördelarna med att jobba som säljare på Eniro?

Didrik hade ingen större erfarenhet av säljyrket innan han började på Eniro, men beskriver hur han får verktyg, utbildning och coachning för att hela tiden utvecklas och bli bättre – i sin egen takt. Att dessutom få bred kunskap inom digital marknadsföring beskriver han som ett stort plus.

“Försäljning, kommunikation och marknadsföring är något jag alltid kommer att ha nytta av. Jag vill hela tiden bli vassare på det jag gör, både för min personliga utvecklings skull och lönemässigt, såklart” säger han. Som säljare på Eniro har man tryggheten i en fast grundlön, men med provision på sin försäljning. Man har med andra ord alla möjligheter att påverka summan i sitt eget lönekuvert varje månad.

“Jag skulle säga att Eniro är den ultimata säljskolan för alla som vill arbeta med försäljning – oavsett om du är erfaren eller helt färsk. Försäljning är ett hantverk och på Eniro får man chansen att lära sig det från grunden och hela tiden utvecklas för att nå sin fulla potential. Man får en säkerhet och trygghet i yrket”, säger Didrik. “Dessutom blir man aldrig fullärd – och det motiverar mig!”

Låter det spännande?

Vill du jobba på Eniro? Här hittar du aktuella sälj-tjänster hos oss. Kanske är just du Didriks framtida kollega!

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata