Jag är inte ensam om att googla när jag letar efter någonting. Faktum är att hela 3,5 miljarder sökningar görs på google varje dag. Bara det i sig är en betydande anledning till varför det som företagare är bra att synas högt upp i sökresultatet. Men det finns fler anledningar till varför just annonsera med Google Ads är så bra – och här är några.

Dina konkurrenter använder Google-annonser

Tusentals företag använder Google Ads för att marknadsföra sina företag, vilket innebär att även om du rankar bra organiskt efter en sökterm, skjuts dina resultat ner på sidan under dina konkurrenter som har ads. Att därför använda Google Ads ger dig större chans att synas i toppen.

Vill du redan nu testa Google Ads?

Låter dig synas i rätt tidpunkt

Med Google Ads kan du skapa och sen visa annonser i rätt tidpunkt bland din målgrupp. Detta innebär att ditt företag dyker upp på sökresultatsidan i exakt den stund dina ideala kunder letar efter produkter eller tjänster som din, via Google Search eller Google Maps. På så sätt når du din målgrupp när det är vettigt för dem att komma i kontakt med dig.

Att annonsera med Google Ads driver trafik

Google Ads är ett effektivt sätt att driva kvalificerad trafik, eller passande kunder, till ditt företag medan de söker efter produkter och tjänster som de du erbjuder. Med Google Ads kan du öka din webbplatstrafik, ta emot fler telefonsamtal eller öka dina besök i butiken.

Vill du veta mer om Google Ads? I nedanstående webinar går vi igenom det du behöver ha koll på.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata