Flera brevlådor på rad

[NOTERA ATT DEN HÄR FUNKTIONEN INTE LÄNGRE FINNS TILLGÄNGLIG PÅ ENIRO.SE. FÖR UPPDATERAD INFORMATION OM BREVLÅDOR HÄNVISAR VI DIG TILL POSTNORDS HEMSIDA HÄR]

Trots förekomsten av mejl, sociala medier och sms så skickas det fortfarande miljarder vanliga brev i Sverige varje år. En siffra som vanligtvis peakar runt jul och nyår när svenskarna skickar julkort och julhälsningar till släkt och vänner. Men har du koll på när brevlådorna töms egentligen?

Digital marknadsföring må ha tagit över ledarpinnen från mer old school marknadsföring, för att inte tala om fysisk direktreklam. Förr i tiden var det nämligen vanligt att brevlådan där hemma snabbt fylldes på med allsköns reklam och marknadsföring om man inte var snabb nog att sätta upp en “Ingen reklam tack”-skylt ovanför brevinkastet.

Så får du fler att läsa dina mejl

Nästan alla använder e-mail

E-post är en av de äldsta kommunikationstjänsterna online, och fortfarande också en av de populäraste. Visste du till exempel att hela 97% av svenskarna anger att de använder sig av mejl (Svenskarna och internet, 2019)? Den digitala revolutionen må ha ändrat våra kommunikationsvanor, men trots det fortsätter svenska folket att skicka helt vanliga vykort och brev. I synnerhet kring jul och nyår är det populärt att skicka en hälsning till släkt och vänner. Och sett över hela året så skickar vi svenskar fortfarande över en miljard vanliga brev.

6 tips för att skriva bra ämnesrader

Brevlådan töms

Skickar du många vykort? Eller har du bestämt dig för att skaffa en brevvän? Du vet väl att du på Eniros kartor snabbt och enkelt kan se var din närmaste brevlåda finns och när brevlådan töms? Du väljer “Brevlådor” från menyn till höger på Eniros kartor och genast får du en tydlig översikt över brevlådorna i vårt avlånga land. Klicka på önskad brevlåda och ta del av all nödvändig information. Fortfarande osäker på hur det fungerar? Kolla filmen nedan och se till så att dina vykort, julhälsningar och kärleksbrev skickas i tid! Och testa själv här.

Visste du att när de första vykorten introducerades på 1880-talet så kallades de Brefkort med vyer? Den tidigaste kända användningen av begreppet vykort är från 9 september 1900 (Wikipedia)

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata