Vi besöker Cykelcenter! En institution som levt vidare ända sedan 1976 och som idag drivs av Johan och Kris. Kris är såväl cykel- som cykelbutiksveteran. Johan är egentligen inte särskilt intresserad av själva cykeln i sig, utan råkar bara ha en talang för att laga cyklar. 

Kris sitter om kvällarna och nördar ner sig i YouTube-videor om cykling, medan Johan älskar bokföring. Detta gör dem till en perfekt dynamisk duo. De kompletterar varandra och tillsammans kan de klara allt. Nästan allt i alla fall. Som för många andra små företag är det svårt att sticka ut online. Johan och Kris förklarar att det egentligen inte behöver vara så svårt att själv bygga en hemsida. Har man bara tiden och orken så klarar de flesta att göra en hemsida. Men arbetet slutar ju tyvärr inte där. Man måste göra allt som följer därefter också – vara aktiv, hålla koll på statistiken, annonser, antal besöker osv.

Johan förklarar att med Eniros hjälp har Cykelcenter inte bara en hemsida med många visningar, utan en hemsida med kvalitativa visningar. De som kommer till hemsidan gör det med vilja och intentioner, inte bara för att de råkar hamna där. Tack vare detta lyckas Cykelcenter sticka ut i mängden och kan ta upp kampen med de stora drakarna.

För oss på Eniro är det självklart – behöver du hjälp med din cykel? Besök Cykelcenter du också!

Här kan du läsa mer om hur andra småföretagare lyckats med sin digitala marknadsföring!

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata