Ny uppdatering till Eniro på sjön

Branschtidningen Båtliv avslöjar Eniro På sjöns kommande uppdatering – och det är inte en liten grej. Eniro har slutit avtal med Hydrographica om att deras sjökortsdata ska bli tillgängligt i vår populära app På sjön.

Utvecklingen och integreringen av sjökorten i appen är ännu inte helt färdigt men kommer att levereras i god tid innan sjösäsongen drar igång. Men när appen uppdateras så kommer den innehålla alla Hydrographicas detaljerade specialsjökort.

Eliminerar svårighet

“Eniros kartografi ser ut att kunna ta de digitala vektorsjökorten ett stort steg på vägen mot en bra kartografi som förenar det tryckta kortets originalutseende med det vektoriserade kortets fördelar. I andra vektorsjökort har navigatören haft mycket svårt att kunna avgöra om det data som presenteras på skärmen hör till Sjöfartsverkets eller Hydrographicas databas. Den svårigheten blir i Eniros kartografi eliminerad eftersom Hydrographicas data visas så som det ser ut på ett papperskort”, säger Lasse Granath på Hydrographica till tidningen Båtliv.

Läs hela intervjun här – och följ våra uppdateringar här på annonsera.eniro.se för fler nyheter om våra appar och nya, spännande funktioner. Vill du ladda ner Eniro På sjön? Du hittar appen på Google Play och App Store.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata