« Tillbaka till bloggen

Apple + Närvarokollen = Sant

Nu kan du redigera dina företagsuppgifter i alla Apples tjänster via Närvarokollen. Få rätt information på rätt plats i Safari (sök på sida), Apple Maps (kartor och navigation) och Siri (röstsök) så att alla med en iPhone, iPad eller Mac kan hitta dig utan problem.

Med Eniro Närvarokoll har du sedan tidigare kunnat få kontroll över företags närvaro på nätet.

Med Eniro Närvarokoll har du sedan tidigare kunnat få kontroll över företags närvaro på nätet. Närvarokollen ger dig snabbt och enkelt en överblick på vilken information som visas om just ditt företag på de största och viktigaste tjänsterna så som Google My Business, Facebook och Foursquare. Närvarokollen ger även användarna möjligheten att enkelt uppdatera sin företagsinformation, öppettider, adresser och aktuella erbjudanden från ett och samma ställe, när de vill – du får direkt information hur synligt ditt företag är och om det som visas är korrekt.
På så sätt kan du alltså motverka dåligt uppdaterade uppgifter.

Ändra information på Apples tjänster

Fler och fler använder sig av Apples olika produkter, som i sin tur har skapat egna tjänster till sina användare som Apple Maps, Siri etc. Idag har redan hälften av alla svenskarna en Apple-telefon/ iPhone. Därför har vi nu gjort det möjligt att redigera företagsuppgifter i Apples tjänster via Närvarokollen. På så sätt kan du även ta kontroll din företagsinformation på alla Apples tjänster.

Apple använder för det mesta partnerskap för att lägga till företagsinformation. Det innebär att företag inte kan lägga till verksamhet eller uppdatera sin företagsinformation på Apple-enheter på egen hand. Det finns inget ”Lägg till mitt företag” eller en ”Redigera” -knapp. Företag kan bara begära att läggas till eller ändras via Apple Maps-anslutning – men då behövs ett Apple-konto. Men med Närvarokollen får du nu möjlighet att ta kontroll över dina uppgifter på Apple och redigera när du vill.

Läs mer om Närvarokollen här!