Annonser på Facebook

Från 2649 kronor i månaden

Annonser på Facebook

Från 2649 kronor i månaden

Våra experter kontaktar dig!

  Finns dina kunder på Facebook och Instagram? Vi hjälper dig att synas och sälja till dem där med Facebook Ads.

  Våra experter ser till att dina annonser på Facebook blir lönsamma. Vi ser till att du får rätt budskap och utformning till just din målgrupp. Kunderna ser dig och ditt erbjudandet som en del av flödet och kan agera direkt.

   Framgångsrik annonsering behöver uppdateras löpande för att ge effekt! Vi kan göra det åt dig. Tillsammans med dig styr vi kampanjens innehåll och budget löpande för att ge rätt effekt. Du kan rikta din marknadsföring mot ett specifikt område samt välja målgrupp genom att ange intressen, ålder, kön, sökord eller utbildning för de personer som annonsen ska visas för.

  Våra experter kontaktar dig!

   Vårt erbjudande

   2649
   kr månad
   • 24 månaders abonnemang
   Populär
   3179
   kr månad
   • 12 månaders abonnemang
   3699
   kr månad
   • 6 månaders abonnemang

   Exempel på annonser

   Detta får du med Annonser på Facebook

   Film skapar intresse

   Tilläggstjänster

   Vill du annonsera på Google, Bing, Eniro och en stor mängd andra sidor så hjälper vi dig med det. Vi kan också bygga en ny hemsida samt hjälpa dig komma högre upp på Google och andra söksidor.

   Hur du kommer igång med Facebook Ads

    

   Häng med oss och få koll på allt du behöver för att börja annonsera på Facebook! Vi reder ut begreppen och går steg för steg igenom hur du gör för att starta din första annons.

   Presentationen leds av Ian Olehed

   Därför ska du välja Eniro som partner för din digitala marknadsföring

   Vanliga frågor

   Att skapa en Facebooksida är väldigt enkelt, även om du inte har någon större digital vana. Facebook har gjort det lätt för oss och visar steg för steg hur du går till väga i denna guiden.

   Detta är såklart tre helt olika saker. Kortfattat så använder du din profil när du interagerar som dig själv på Facebook. En sida representerar å andra sidan ditt företag eller verksamhet. För att kunna skapa och administrera en sida behöver du en profil. Detsamma gäller en grupp, du behöver en profil för att kunna skapa eller gå med i andra grupper.

   Det finns en uppsjö av olika annonsformat, målinriktningar, målgruppsinställnignar och annat i Facebooks annonsverktyg. Tyvärr finns det inte en magisk guide som ger svar på vad och hur du ska välja. För att hitta rätt krävs det erfarenhet, kunskap och massor av A/B-testande. Tycker du att det låter klurigt är det bara att höra av dig till oss. Om du vill testa själv kan du läsa mer om Facebook-annonsering här.

   När man annonserar på Facebook anger man ett tak för sin annonseringsbudget, vilket betyder att kostnaden aldrig överstiger budgettaket. Det finns ingen minimigräns men en för låg budget brukar sällan ge bra resultat. Behöver man hjälp med att sätta rätt budget hjälper vi gärna till.

   En Facebookpixel är en liten bit kod som du sätter på din hemsida. Kodsnutten gör att trafik till din hemsida kan spåras. Varför är detta bra och vad ska man med det till? Jo, med hjälp av pixeln kan du skapa effektiva, riktade kampanjer i form av dynamiska shopping- och retargetingkampanjer. Den bidrar även tlll uppbyggnad av relevanta målgrupper för just din verksamhet, t.ex. lookalike-målgrupper som letar upp personer som liknar de som till exempel redan gjort ett köp på din sida.