Faluröd stuga vid svensk sjö

Ljumma kvällar, kräftskivor och sommarens sista havsbad. Augusti har fortfarande mycket att bjuda på, men redan nu är det dags att börja planera för en intensiv höst. Därför bjuder vi på tre viktiga online-tips.

När du tar dig tillbaka till kontoret, verkstan eller salongen efter semestern så är det viktigt att vara förberedd. Har du hunnit bocka av dessa punkter från din ”att göra”-lista?

Uppdatera dina öppettider och annan företagsinformation

Kanske hade du stängt under sommaren? Se till att uppdatera informationen online så att kunderna vet att du är tillbaka. Detta gäller alla platser på internet där ditt företag är synligt. Har du tillgång till Eniro Närvarokoll? Då kan du enkelt uppdatera din information på upp mot 30 olika platser online, från Google My Business till Apple. Se gärna vårt webinar om Närvarokollen i spelaren under den här artikeln.

Se över dina kampanjer!

Behöver du kanske ändra budskapet i dina Google-Ads? Eller behöver du byta målgrupp och budget på din Facebook-annonsering? Kanske är Black Friday viktigt för dig? Börja planera din marknadsföring i tid! Behöver du hjälp? Vi hjälper ditt företag att synas online!

Det online-tips som många missar

Lever din hemsida fortfarande i det förgångna? Fördelarna med en snygg och mobilanpassad hemsida som också är enkelt att navigera är många. Majoriteten av dina kunder kommer att besöka din online-butik via deras smartphone. Se till att den är så användarvänlig och snabb som möjligt. Testa gärna din hemsida med Hemsidekollen.

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata