Sommarens viktigaste checklista för din digitala marknadsföring

20/06/2017

Möt sommaren förberedd. Kolla vår checklista nedan för att garantera vind i seglet för dig och ditt företag under semestertider. Har du andra öppettider i sommar? Tänk på att uppdatera dina öppettider och annan viktig information. Fler än 87% av alla företag har felaktiga uppgifter på internet. Du kan själv kolla din egen företagsinformation med…
Läs mer

Eniro Navigation har fått sig ett ansiktslyft

19/06/2017

I tid till semesterns bilturer har vi nu uppdaterat Eniro Navigation med fräscha svenska, norska, danska och europeiska kartor.

Nu nördar vi ner oss i de lokala upptäckterna

12/06/2017

I dag förväntar sig användare mer än bara vanlig data när de söker efter platser och företag. Med vår senaste uppdatering får du nu tillgång till en dynamisk lokal guide som ger dig möjligheten att upptäcka det lokala närområdet direkt från datorn.

17000 restauranger saknar webbadress – hur ser det ut för ditt företag?

12/06/2017

Nu kan Eniro, tillsammans med Mono Solutions, erbjuda sökmotorvänliga och fullt responsiva webbplatser åt små och medelstora företag. ”Även om de flesta nordiska företag i dag har en hemsida så finns det många som ännu inte tagit sig ut på nätet.”

Nu har vi uppdaterat sommarens viktigaste app

01/06/2017

Navigationsappen ”På Sjön” kommer nu i en uppdaterad version med flera nya funktioner. Appen som användes av 212 593 svenskar i fjol har blivit ett populärt hjälpmedel för båtägare och skeppare i Sverige och Norge.