Två personer sitter vid ett bord med två laptops. Båda personerna sitter med en penna i handen och antecknar på ett papper.

Visste du att väldigt många restauranger, frisörer och verkstäder helt saknar en webbplats? För att möta efterfrågan på lättillgängliga men välutvecklade hemsidor åt företag har vi inlett ett samarbete med Mono Solutions, vars prisvinnande teknologi gör det möjligt för Eniro att erbjuda sökmotorvänliga och fullt responsiva webbplatser.

I ett allt mer komplicerat digitalt landskap kämpar småföretag med att få sin verksamhet att växa på internet. Många tycker det är svårt att upprätthålla mer än en mycket grundläggande online-profil och en del har inte ens en hemsida. I Sverige är det exempelvis över 17.000 restauranger och 16.000 frisörer som inte har en webbadress registrerad på Eniros söktjänster.

För att lösa den här utmaningen har Eniro ingått ett samarbete med Mono Solutions, för att tillsammans erbjuda professionella webbplatser åt små och medelstora företag.

“Användarvänlig och flexibel”

– Även om de flesta nordiska företag i dag har en hemsida så finns det många som ännu inte tagit sig ut på nätet. För de flesta små och medelstora verksamheterna rör det sig ofta om enkla och omoderna varianter som kräver ständig omsorg. Med Monos plattform för webbplatser kan vi nu erbjuda en användarvänlig och flexibel sökmotorvänlig lösning som automatiskt anpassar sig för mobil användning. Och genom att koppla webbplatsen till Eniros övriga produkter kan vi se till att kunden bara behöver uppdatera sin information på ett ställe. Det sparar både tid och ansträngning för små och medelstora företag, säger Jens Beckemeier, Head of Partner Marketing Products på Eniro.

Du som kund har möjligheten att välja valfri domän för webbplatsen. Den enklaste lösningen som finns tillgänglig är en företagspresentation på en sida som säkerställer en professionell närvaro på internet. Därifrån kan du sedan skala upp lösningen efter behov, till exempel om du behöver lägga till fler sidor eller andra funktioner till domänen.

Vill du veta mer om moderna hemsidor?

by

Vill du ha en gratis genomgång av din nuvarande marknadsföring?
Låt oss prata