Slide background

”Vi använder oss av flera kanaler inom marknadsföring där vår satsning på Eniro är störst.”

Robert Lönnberg, Lönnbergs Måleri

Kom igång med din annonsering

Vi upplever Eniro som en säker, tillförlitlig och seriös aktör

Lönnbergs målning arbetar både med klassiska måleriarbeten och fönsterrenovering, allt från lägenheter, skolor, trapphus till parkeringsgarage – inomhus och utomhus.

”Vi använder oss av flera kanaler inom marknadsföring där vår satsning på Eniro är störst.”

Robert Lönnberg förklarar varför de valde Eniro som en kommunikationskanal.

Vi använder oss av flera kanaler men vår satsning på Eniro är störst, därefter kommer Google. Vi försöker också vara aktiva på Instagram och Facebook, sedan har vi precis lanserat vår nya hemsida.

Vår prioritering av Eniro är så pass ny så vi kan inte säga något om resultatet ännu men vi valde att satsa på Eniro därför att vi upplever Eniro som en trygg, pålitlig och seriös aktör och mediapartner som många har förtroende för. Det är viktigt för oss eftersom det är så vi vill att våra kunder skall känna för oss.

Robert ser följande utmaningar inom digital marknadsföring.

Det är svårt att både hinna med att både hålla sig uppdaterad och samtidigt ”sända” egna relevanta budskap i sociala medier. Eniro och Google är lättare att hantera, där kan du snabbt ändra innehåll om du vill marknadsföra nya produkter eller tjänster och du behöver inte dagligen komma på nya saker att säga.

Dessutom fortsätter han: Jag skulle vilja ha tillgång till en kartläggning av vilka medier som fungerar bäst för oss på våra marknader och en analys på hur bra vi är på dessa marknader. Detta skulle ha gjort det tydligare vilken marknadsandel vi har i respektive område.

Lönnbergs Måleri håller givetvis sina följare i sociala medier uppdaterade om vad de gör.

På Facebook får du ta del av spännande renoveringar och följa deras bidrag till Arga Snickaren på TV.

Den senaste satsning på Eniro som kommunikation är helt i linje med resten av deras marknadsföringsstrategi, som Robert Lönnberg hoppas kommer att bidra till att få in nya kunder.

Med en het marknad och växande företag är det nödvändighet att ha en klar strategi och en mediapartner som helt enkelt är säker, tillförlitlig och seriös – det är Eniro!

 • Kund: Lönnbergs Måleri

  Antal anställda: 23 st
  Kundkontakter 2015: 7 313
 • Köpta Eniroprodukter

  Profilsida
  Facebooksida
  Kategoribanner
  Logotyp i träfflista
  Mobilpaket

Har du ökat din sökbarhet så att dina kunder hittar dig?