toppbild_annonsera_stad

BEHÖVER DU FLER KUNDKONTAKTER?

Utveckla din annonsering

Eniro är en av de största webbplatserna i Sverige. Statistik från Comescore placerar Eniro som den 6:e största webbplatsen i Sverige med ca 2,5 miljoner unika besökare i veckan. Det gör att vi kan leverera 800 000 kundkontakter i veckan till våra annonsörer. För att underlätta för dig som företagare har vi paketerat våra erbjudanden i Small/Medium/Large och till E-handel. Läs om vilken lösning som passar dig, så kommer våra kundansvariga att hjälpa dig att skräddarsy ett paket så att det passar just ditt företag.

Låt oss skräddarsy din annonsering

Slide background

ENIROPAKETET

pris från

459

kr per månad*

*Geografiska avvikelser kan förekomma. Faktureras årsvis.

Allt startar med Eniropaketet

Allt börjar med Eniropaketet. Det har alla våra kunder och är grundpaketet som du kan uppgradera för att få fler kundkontakter. Eniropaketet ger dig en bra grund avseende de fyra parametrar som skapar kundkontakter. Med Eniropaket finns ditt företag där användarna söker – på eniro.se, i mobilen, i surfplattan och hos 118 118. Dina företagsuppgifter går att hitta vid sökning både på företagsnamnet och på kategori/rubrik.

Basuppgifter
 • Profilbild – Visa upp ditt företag med bild när kunderna söker efter dig
 • Du blir sökbar på företagsnamn och kategori (inkl. adress och telefonnummer)
 • Du kan lägga till en PDF med mer företagsinformation på din profilsida
 • Länk till din hemsida på eniro.se
 • Kategoriannons på eniro.se som visas när någon söker på just din kategori
 • Facebooksida – vi hjälper dig att upprätta en företagssida på Facebook
Sökord

När du köper en annonslösning ingår alltid fria och rankade sökord. Med fria sökord kan du göra ditt företag sökbart på alla dina produkter och tjänster. Med rankade sökord kommer ditt företag att presenteras högre upp i träfflistan varje gång en användare söker på just det ordet. Med Eniropaketet får du

 • Obegränsat antal fria sökord
 • 5 rankande sökord på webben
 • 2 rankade sökord i mobilen
Ranking

Eniropaketet ger dig en bättre placering både på webben såväl som i mobilen.

 • Du får 4 rankingpoäng på webben
 • Rankingnivå 8 i mobilen
Profilering
 • Du får ditt företagsnamn i fetstil för att synas bättre i träfflistan
 • Övriga profilelement som logotyper, bilder mm kan du köpa till

Behöver du fler kundkontakter?

Eniropaketet är en bra grund, men det ger dig också full flexibilitet att köpa tilläggsprodukter utöver det som redan ingår i paketet. Du kan alltså skräddarsy din medverkan hos Eniro så att det passar ditt företag och på så sätt öka förutsättningarna att synas bättre och få ännu fler kundkontakter. Först väljer vi tillsammans den bästa kanalmixen. Sedan jobbar vi med tre parametrar – sökord, ranking och profilprodukter. Nedan har vi skapat ett antal lösningar som är anpassade till storleken på ditt företag och hur andra företag som ditt brukar köpa.

BLI HITTAD – ANVÄND SÖKORD

Genom att öka upp antalet sökord och antalet rankade sökord kommer det bli lättare att hitta ditt företag.

BLI VALD – ÖKA DIN RANKING

Att hamna högt upp på söklistan ökar dina chanser till affär och att bli vald av kunden.

VAR SYNLIG – VISA DIN PROFIL

Genom att öka den grafiska synligheten på din profilsida genom logotyp och bilder syns du bättre.

För det lilla företaget

I Skandinavien har vi hela 250 000 småföretagskunder. Därför månar vi extra om våra småföretagarkunder. Här är några lösningar som andra småföretagare använder sig av för att få fler kundkontakter. Håll tillgodo.

För det växande företaget

När bolaget växer förändras marknadsföringen. Många gånger är det svårt att hinna med. Det gäller att fortsätta att öka volymen kvalificerade kundkontakter som hjälper företaget att fortsätta växa.

För det större företaget

Den stora skillnaden mellan större bolag är att de har en större kundbas som är viktig att ta hand om. Samtidigt måste man rekrytera fler nya kundkontakter som möter dina säljare eller kommer in i dina butiker.

För dig som är E-handlare

Som e-handlare vill du ha kvalificerade kunder till din webb. Med Eniros kundansvariga kan vi hjälpa dig att använda våra tjänster som är anpassade för just dig som bedriver e-handel.

Vill du utveckla din annonsering för att öka dina kundkontakter?